Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Едноцветни покривки за маса

Сравнение на продукт (0)

Бяла Покривка за маса от полиестер - 01

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

Бяла покривка за маса от полиестер Няма нищо по стилно и елегантно за  една  празнична или всекидневна  вечеря от класическа бяла  покривка  поставена върху масата. Бялата  покривка за маса може   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера едноцветните покривки за мас..

Жълта Покривка за маса от Полиестер - 03

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

Жълта Покривка за маса от полиестер  Няма нищо по стилно и елегантно за  една  празнична или всекидневна  вечеря от  едноцветна покривка  поставена върху  масата. Едноцветната покривка за маса в Жълто от полиестерможе   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера ..

Жълта Покривка за маса от Полиестер - 04

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

Жълта покривка за маса  Няма нищо по стилно и елегантно за  една  празнична или всекидневна  вечеря от  едноцветна покривка  поставена върху  масата. Едноцветната покривка за маса в Жълто  може   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера едноцветните покрив..

Зелена покривка за маса  от  Полиестер - 19

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

Зелена покривка за маса от полиестер Няма нищо по стилно и елегантно за  една  празнична или всекидневна  вечеря от зелена едноцветна покривка  поставена върху  масата. Едноцветната покривка за маса в Зелено може да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера едноцветните покривки за ма..

Кафява Покривка за маса от полиестер  - 18

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

Кафяава  Покривка за маса от полиестер Няма нищо по стилно и елегантно за  една  празнична или всекидневна  вечеря от  едноцветна покривка  поставена върху  масата. Кафявата покривка за маса може   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера едноцветните покривки ..

Маслено зелена Покривка за маса от полиестер - 11

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

Маслено зелена, тъмно зелена покривка за маса от полиестер Няма нищо по стилно и елегантно за  една  празнична или всекидневна  вечеря от  тъмно зелена едноцветна покривка поставена върху масата. Едноцветната покривка за маса в Маслено зелено може да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфе..

Покривка за маса Бордо  от полиестер - 16

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

Покривка за маса Бордо от полиестер Няма нищо по стилно и елегантно за  една  празнична или всекидневна  вечеря от  едноцветна покривка  Бордо поставена върху масата. Едноцветната покривка за маса Бордо може   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера едноцветните покривк..

Покривка за маса в Резеда зелено от полиестер - 10

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

Покривка за маса в Резеда зелено от полиестер Няма нищо по стилно и елегантно за  една  празнична или всекидневна  вечеря от  едноцветна покривка  поставена върху  масата. Едноцветната покривка за маса в Резеда зелено може   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера ..

Покривка за маса в цвят Брик от Полиестер - 22

9.00лв. без ДДС: 9.00лв.

Покривка за маса в цвят Брик от полиестер Няма нищо по стилно и елегантно за  една  празнична или всекидневна  вечеря от  едноцветна покривка  поставена върху  масата. Едноцветната покривка за маса в цвят брик може   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера едн..

Показва 1 до 9 от 24 (3 страници)

Едноцветни покривки за маса

Няма нищо по стилно и елегантно за  една  празнична или всекидневна  вечеря от  едноцветна покривка  за маса поставена върху  масата. Едноцветната покривка за маса може да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера едноцветните покривки за маса са и изключително подходящи за стилен подарък.

Едноцветните покривки за маса за изключително подходящи и за ресторанти.

Лесни са за поддръжка,  цветовете остават дълготрайни дори и при честа обработка. Могат да се съчетаят с едноцветни хангъли от същата материя.

Богат избор от едноцветни  покривки за маса

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор на едноцветни покривки в различни цветове и материи. Предлагат се в различни размери и форми - кръгла, правоъгълна, квадратна и овална - елипса.  Едноцветните покривки за маса могат да бъдат произведени от нас и по поръчка с  Ваши размери.

Едноцветни покривки за маса от производител