Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Едноцветни покривки за маса

Сравнение на продукт (0)

Луксозна покривка за маса в пастелен син цвят

17.00лв. без ДДС: 17.00лв.

Луксозна покривка за маса в пастелен син цвят   Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата. Покривка за маса в син цвят може да се използва, както за красив акцент и приятна атмосфера в дома  ви през деня, така и за  празнична вечеря. Стилна и пастелен син цвят покривката е изработена от плат софт - 100% полиестер. Платът е с голяма плътност, па..

Луксозна синя покривка за маса

17.00лв. без ДДС: 17.00лв.

Луксозна покривка за маса в син цвят   Няма нищо по-красиво и елегантно от луксозна покривка поставена на масата. Покривка за маса в син цвят може да се използва, както за красив акцент и приятна атмосфера в дома  ви през деня, така и за  празнична вечеря. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат софт - 100% полиестер. Платът е с голяма плътност, пада тежко ..

Бяла Покривка за маса  100 % полиестер

13.00лв. без ДДС: 13.00лв.

Бяла покривка за маса от полиестер Няма нищо по стилно и елегантно за  една  празнична или всекидневна  вечеря от класическа бяла  покривка  поставена върху масата. Бялата  покривка за маса може   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера едноцветните покривки за мас..

Луксозна едноцветна покривка за маса  в цвят Бял ф 255 - Елис

72.00лв. без ДДС: 72.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за елипса маса в цвят Бял Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в цвят бордо с размер ф 255 Покривката ..

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Петрол- Елис

17.00лв. без ДДС: 17.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят петрол Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в цвят петрол. Покривката се поддържа лесно..

Покривка за маса от водоустойчив плат - синя

23.00лв. без ДДС: 23.00лв.

Покривка за маса от водоустойчив плат в цвят Син Няма нищо по стилно и елегантно за  една  празнична или всекидневна  вечеря от  едноцветна покривка  поставена върху  масата. Едноцветната покривка за маса в цвят син може   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Покривка за маса от водоустойчив плат в цвят ..

Луксозна едноцветна покривка за кръгла маса в цвят Черен - Елис ф 140

21.00лв. без ДДС: 21.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Черен Черното е тайнствен цвят, който символизира сила и власт! От древни времена черното е символ на аристокрацията и лукса.  Луксозна покривка за маса в ЧЕРНО  е  истинският ключ към елегантността и символ на безупречен стил във вашият дом. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 10..

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Бежов - Елис

17.00лв. без ДДС: 17.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Бежов Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в цвят бежов. Покривката се поддържа лесно и..

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Бордо - Елис

17.00лв. без ДДС: 17.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Бордо Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в цвят бордо. Покривката се поддържа лесно и..

Показва 1 до 9 от 54 (6 страници)

Едноцветни покривки за маса

Няма нищо по стилно и елегантно за  една  празнична или всекидневна  вечеря от  едноцветна покривка  за маса поставена върху  масата. Едноцветната покривка за маса може да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера едноцветните покривки за маса са и изключително подходящи за стилен подарък.

Едноцветните покривки за маса за изключително подходящи и за ресторанти.

Лесни са за поддръжка,  цветовете остават дълготрайни дори и при честа обработка. Могат да се съчетаят с едноцветни хангъли от същата материя.

Богат избор от едноцветни  покривки за маса

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор на едноцветни покривки в различни цветове и материи. Предлагат се в различни размери и форми - кръгла, правоъгълна, квадратна и овална - елипса.  Едноцветните покривки за маса могат да бъдат произведени от нас и по поръчка с  Ваши размери.

Едноцветни покривки за маса от производител