Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Едноцветни покривки за маса

Сравнение на продукт (0)

Луксозна едноцветна покривка за маса  в цвят Бордо 145/220 елипса - Елис

28.00лв. без ДДС: 28.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за елипса маса в цвят Бордо Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в цвят бордо с размер 145/ 220 елипса...

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Бежов - Елис

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Бежов Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в цвят бежов. Покривката се поддържа лесно и..

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Бордо - Елис

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Бордо Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в цвят бордо. Покривката се поддържа лесно и..

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Бял - Елис

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в Бял цвят  Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в бял цвят . Покривката се поддържа..

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Горчица - Елис

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Горчица Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в цвят горчица. Покривката се поддържа лес..

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Екрю - Елис

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Екрю   Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в цвят екрю. Покривката се поддър..

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Зелен - Елис

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Зелен Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в цвят зелен. Покривката се поддържа лесно и..

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Канела - Елис

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Канела Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в цвят канела. Покривката се поддържа лесно..

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят Капучино - Елис

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за маса в цвят капучино Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в цвят капучино. Покривката се поддържа л..

Показва 1 до 9 от 47 (6 страници)

Едноцветни покривки за маса

Няма нищо по стилно и елегантно за  една  празнична или всекидневна  вечеря от  едноцветна покривка  за маса поставена върху  масата. Едноцветната покривка за маса може да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера едноцветните покривки за маса са и изключително подходящи за стилен подарък.

Едноцветните покривки за маса за изключително подходящи и за ресторанти.

Лесни са за поддръжка,  цветовете остават дълготрайни дори и при честа обработка. Могат да се съчетаят с едноцветни хангъли от същата материя.

Богат избор от едноцветни  покривки за маса

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор на едноцветни покривки в различни цветове и материи. Предлагат се в различни размери и форми - кръгла, правоъгълна, квадратна и овална - елипса.  Едноцветните покривки за маса могат да бъдат произведени от нас и по поръчка с  Ваши размери.

Едноцветни покривки за маса от производител