Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Испански одеяла

Сравнение на продукт (0)

Испанско одеяло в бордо с красиви релефни орнаменти

88.00лв. без ДДС: 88.00лв.

 ОДЕЯЛО БОРДО С КРАСИВИ РЕЛЕФНИ ОРНАМЕНТИ Калогера е вносител на испански одеяла на световно известната марка Белпла.   Луксозното бордово одеяло  с красиви релефни орнаменти е изработено от материя 100 % полиестер.  Висококачествено, изтънчено и нежно на допир одеялото е перфектно решение, когато искате да се почувствате комфортно у дома, докато гледате любимия си филм или ч..

Испанско одеяло в екрю с красиви релефни орнаменти

88.00лв. без ДДС: 88.00лв.

 ОДЕЯЛО В ЕКРЮ С КРАСИВИ РЕЛЕФНИ ОРНАМЕНТИ Калогера е вносител на испански одеяла на световно известната марка Белпла.   Луксозно  одеяло в екрю с красиви релефни орнаменти е изработено от материя 100 % полиестер.  Висококачествено, изтънчено и нежно на допир одеялото е перфектно решение, когато искате да се почувствате комфортно у дома, докато гледате любимия си филм ил..

Испанско одеяло в кафяво с красиви релефни орнаменти

88.00лв. без ДДС: 88.00лв.

 КАФЯВО ОДЕЯЛО С КРАСИВИ РЕЛЕФНИ ОРНАМЕНТИ Калогера е вносител на испански одеяла на световно известната марка Белпла.   Луксозното кафяво одеяло с красиви релефни орнаменти е изработено от материя 100 % полиестер.  Висококачествено, изтънчено и нежно на допир одеялото е перфектно решение, когато искате да се почувствате комфортно у дома, докато гледате любимия си филм или четете ..

Испанско одеяло в лилаво с красиви релефни орнаменти

88.00лв. без ДДС: 88.00лв.

 ЛИЛАВО ОДЕЯЛО С КРАСИВИ РЕЛЕФНИ ОРНАМЕНТИ Калогера е вносител на испански одеяла на световно известната марка Белпла.   Луксозното лилаво одеяло с красиви релефни орнаменти е изработено от материя 100 % полиестер.  Висококачествено, изтънчено и нежно на допир одеялото е перфектно решение, когато искате да се почувствате комфортно у дома, докато гледате любимия си филм или четете ..

Испанско одеяло в сивос красиви релефни орнаменти

88.00лв. без ДДС: 88.00лв.

 СИВО ОДЕЯЛО С КРАСИВИ РЕЛЕФНИ ОРНАМЕНТИ Калогера е вносител на испански одеяла на световно известната марка Белпла.   Луксозното сиво одеяло с красиви релефни орнаменти е изработено от материя 100 % полиестер.  Висококачествено, изтънчено и нежно на допир одеялото е перфектно решение, когато искате да се почувствате комфортно у дома, докато гледате любимия си филм или четете хуба..

Испанско одеяло в черно с червени и бели линии

88.00лв. без ДДС: 88.00лв.

Одеяло в черно с червени и бели линии Луксозно Одеяло в черно с модерни червени и бели орнаменти пристига при вас директно от слънчева Испания. Одеялото е изработено от материя 100 % полиестер. Висококачествено, изтънчено, нежно на допир с фантастична, неописуема мекота! Създадено за да задоволи дори най-префинения вкус с ненадминатото си качество. Може да се използва и като покривка за легл..

Испанско Одеяло Леопардов десен

120.00лв. без ДДС: 120.00лв.

  Одеяло в леопардови шарки Луксозно Одеяло в леопардови шарки пристига при вас директно от слънчева Испания. Одеяло в жълти и кафеви тонове е изработено от материя 100 % полиестер. Висококачествено, изтънчено, нежно на допир с фантастична, неописуема мекота! Създадено за да задоволи дори най-префинения вкус с ненадминатото си качество. Одеялото се предлага в размер 220 / 2..

Испанско одеяло за Момичета - Принцеса

88.00лв. без ДДС: 88.00лв.

Одеяло в лилаво - Принцеса Калогера е вносител на испански одеяла на световно известната марка Белпла.  Луксозно одеяло с детски мотив приказна принцеса е изработено от материя 100 % полиестер.  Одеялото е в лилави тонове и е подходящ е за интериора на  детска стая за момичета. Висококачествено, изтънчено и нежно на допир одеялото е перфектно решение, когато искате  да зарад..

Испанско одеяло за Момчета -  Състезателна кола

88.00лв. без ДДС: 88.00лв.

Одеяло в синьо- Състезателна кола Калогера е вносител на испански одеяла на световно известната марка Белпла.  Луксозно одеяло в синьо със състезателна кола е изработено от материя 100 % полиестер.  Одеялото е в синитонове и е подходящ е за интериора на  детска стая за момче. Висококачествено, изтънчено и нежно на допир одеялото е перфектно решение, когато искате  да за..

Показва 1 до 9 от 11 (2 страници)

одеяла ВНОС ОТ ИСПАНИЯ

В онлайн магазина на Калогера може да откриете различни десени  одеяла  внос от Испания. Калогера е вносител на испански одеяла на световно известната марка Белпла 

Испанските одеяла са изработени от материя 100 % полиестер. Висококачествени, изтънчени и нежни на допир одеялата са  перфектно решение, когато искате да се почувствате комфортно у дома, докато гледате любимия си филм или четете хубава книга.  

Одеялата могат да се използват и като покривка за легло.

 

Предлагат се в размери160 / 220 см  и 220 x 240 см

  Одеяла - испански от вносител!