Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Декоративни калъфки

Декоративни калъфки за възглавници

Декоративната  възглавничка е аксесоар, който може напълно да преобрази  интериора във вашият дом без много средства и усилия. Едноцветните декоративни калъфки за възглавници изглеждат семпло, но и много красиво. Добавете няколко декоративни възглавнички в различни цветове и те ще освежат не само дивана или спалнята, а и цялата ви стая. Декоративните калъфки за възглавници  с различни изображения  ще внесат много свежест и слънчево настроение  в дома ви! 

Богат избор на декоративни калъфки за възглавници!

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор и разнообразие на едноцветни и цветни калъфки за декоративни възглавнички. Калъфките за декоративни възглавнички са изработени в стандартни размери 40 см./40 см. Някои от моделите могат да бъдат изработени и по ваши размери.

 Калъфки за възглавници от производител!

Сравнение на продукт (0)

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - БУКЕТ СЛЪНЧОГЛЕДИ

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка - букет слънчогледи  Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Декоративните калъфки за възглавници с БУКЕТ   СЛЪНЧОГЛЕДИ  ще внесат много свежест и слъчево настроение в дома ви!  Декоративна калъфка за възглавница ..

Декоративна калъфка - Бухал

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА БУХАЛ Декоративната  възглавничка е аксесоар, който може напълно да преобрази  интериора във вашият дом без много средства и усилия.  Бухалът е символ на мъдрост,  богатството, финансовите успехи и просперитет. Много Фън Шуй специалисти смятат, че създава около себе си “енергийно поле на благополучие”, в което притежателят винаги чувства душевен..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - БУХАЛЧЕТА И КЛОНКИ

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка Бухалчета и клонки Декоративната  възглавничка е аксесоар, който може напълно да преобрази  интериора във вашият дом без много средства и усилия.  Бухалът е символ на мъдрост, богатството, финансовите успехи и просперитет. Много Фън Шуй специалисти смятат, че създава около себе си “енергийно поле на благополучие”, в което притежателят винаги чувства ..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - БУХАЛЧЕТА НА ДЪРВО

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка Бухалчета на дърво Декоративната  възглавничка е аксесоар, който може напълно да преобрази  интериора във вашият дом без много средства и усилия.  Бухалът е символ на мъдрост,  богатството, финансовите успехи и просперитет. Много Фън Шуй специалисти смятат, че създава около себе си “енергийно поле на благополучие”, в което притежателят винаги чу..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - ВЕНЕЦ ОТ РОЗИ

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка - венец от рози Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Декоративните калъфки за възглавници ВЕНЕЦ ОТ РОЗИ  ще внесат много свежест и слъчево настроение в дома ви!  Декоративна калъфка за възглавница с  ВЕНЕЦ ОТ РОЗИ  ..

Декоративна калъфка - корабен рул

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка - корабен рул Декоративни   възглавнички с морски мотиви ще   внесат лятно настроение и усещане за море, безгрижие и слънчеви приключения  в дома ви!  Декоративна калъфка за възглавница    Добре дошли на борда  с корабен рул    е изработена е от жакардов плат, еднаква от двете страни и  с цип за по-ле..

Декоративна калъфка - Котва

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

Декоративна калъфка - Котва Декоративната  възглавничка е аксесоар, който може напълно да преобрази  интериора във вашият дом без много средства и усилия. Декоративните калъфки за възглавници  с изображение на Котва  ще внесат много свежест  и лятно  настроение  в дома ви!   Декоративна калъфка за възглавница с  КОТВА    е изработе..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - ЛАВАНДУЛА

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка Лавандула Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Според езика на цветята растението ЛАВАНДУЛА е символ на отдадеността, предаността и съпричастието. Асоциира се с невинност и непорочност. Смята се, че носи късмет, затова е предпочитана кат..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - ЛАВАНДУЛА 2

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка Лавандула 2 Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Според езика на цветята ЛАВАНДУЛАТА растението е символ на отдадеността, предаността и съпричастието. Асоциира се с невинност и непорочност. Смята се, че носи късмет, затова е предпочитана като..

Показва 1 до 9 от 43 (5 страници)