Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Декоративни калъфки

Сравнение на продукт (0)

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА -  Zinnia

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

 Декоративна калъфка в нежни пастелни оранжеви цветове на благоуханни рози  Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина.  Всяко цвете има свое специално значение.  Розата е едновременно символ на чистотата и страстта, както небесното с..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - БУКЕТ ОРАНЖЕВИ РОЗИ

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

 Декоративна калъфка с букет от оранжеви рози Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина.  Всяко цвете има свое специално значение.  Розата е едновременно символ на чистотата и страстта, както небесното съвършенство и земното желание. Изображен..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - Пролет 30/45

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

 Декоративна калъфка с маргаритки и фрезии Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина.  Всяко цвете има свое специално значение. Според символиката на цветята, общоприетото значение на маргаритката е чистота и невинност.&nbs..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - Рози син кант

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

 Декоративна калъфка Рози син кант Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина.   Декоративната калъфка е изработена с десен с рози с бели, бледо жълти и розови цветове върху екрю фон със син кант. Изображението на цветята е толкова истинско, че сякаш усе..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - Цитруси 30/45

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

 Декоративна калъфка с лимони и портокали Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина.   Декоративните калъфки за възглавници Цетурти ще внесете много свежест, пролетно настроение,  усещане за спокойствие и уют  в дома ви. Декоративната калъфк..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - АБСТРАКТНО

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

  Декоративна калъфка с изображения в абстрактен стил, напомнящ картина на Пикасо Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина.   Абстрактното изкуство е много силен и стилен елемент от всеки интериор. Изкуството е това, което трябва да впечатляв..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - БЕЛИ МАРГАРИТКИ

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

 Декоративна калъфка с бели маргаритки   Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина.  Всяко цвете има свое специално значение. Според символиката на цветята, общоприетото значение на маргаритката е чистота и невинност.&..

Декоративна калъфка - букет  цветя

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Декоративна калъфка  - Букет от пъстри цветя   Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина.  Декоративна калъфка за възглавница   е изработена е от жакардов плат, еднаква от двете страни и  с цип за по-лесна употреба. Препоръчително е..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - ВАЗА С ЛАЛЕТА

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

 Декоративна калъфка със синя ваза с оранжеви и червени лалета Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина.  Всяко цвете има свое специално значение. Лалето е чаровното лице на пролетта и символ на щастие, благоденствие и свежа романтика. ..

Показва 1 до 9 от 68 (8 страници)

Декоративни калъфки за възглавници

Декоративната  възглавничка е аксесоар, който може напълно да преобрази  интериора във вашият дом без много средства и усилия. Едноцветните декоративни калъфки за възглавници изглеждат семпло, но и много красиво. Добавете няколко декоративни възглавнички в различни цветове и те ще освежат не само дивана или спалнята, а и цялата ви стая. Декоративните калъфки за възглавници  с различни изображения  ще внесат много свежест и слънчево настроение  в дома ви! 

Богат избор на декоративни калъфки за възглавници!

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор и разнообразие на едноцветни и цветни калъфки за декоративни възглавнички. Калъфките за декоративни възглавнички са изработени в стандартни размери 40 см./40 см. Някои от моделите могат да бъдат изработени и по ваши размери.

 Калъфки за възглавници от производител!