Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Декоративни калъфки

Сравнение на продукт (0)

Декоративна калъфка  - Слънчогледите на Ван Гог

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка  - Слънчогледите на Ван Гог Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Ван Гог е нарисувал толкова много слънчогледи, колкото никой друг художник в историята на изобразителното изкуство. Според някои изкуствоведи, причината е в това, че слънч..

Декоративна калъфка - Ботаника

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка  - Ботаника Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина.  Декоративните калъфки за възглавници Ботаника са изпъстрени с различни нежни и красиви цветя и ще внесат много свежест и слънчево настроение в дома ви! Декоративна калъфка за възгл..

Декоративна калъфка - букет от полски цветя

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка  - Букет от нежни полски цветя Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Полските цветя символизират искрени чувства на любов и преданост.   Букетът от полски цветя със своята ярка палитра, подобно на мъдрата природа, носи положите..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - БУКЕТ СЛЪНЧОГЛЕДИ

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка - букет слънчогледи  Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Декоративните калъфки за възглавници с БУКЕТ   СЛЪНЧОГЛЕДИ  ще внесат много свежест и слъчево настроение в дома ви!  Декоративна калъфка за възглавница ..

Декоративна калъфка - Бухал

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА БУХАЛ Декоративната  възглавничка е аксесоар, който може напълно да преобрази  интериора във вашият дом без много средства и усилия.  Бухалът е символ на мъдрост,  богатството, финансовите успехи и просперитет. Много Фън Шуй специалисти смятат, че създава около себе си “енергийно поле на благополучие”, в което притежателят винаги чувства душевен..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - БУХАЛЧЕТА И КЛОНКИ

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка Бухалчета и клонки Декоративната  възглавничка е аксесоар, който може напълно да преобрази  интериора във вашият дом без много средства и усилия.  Бухалът е символ на мъдрост, богатството, финансовите успехи и просперитет. Много Фън Шуй специалисти смятат, че създава около себе си “енергийно поле на благополучие”, в което притежателят винаги чувства ..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - БУХАЛЧЕТА НА ДЪРВО

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка Бухалчета на дърво Декоративната  възглавничка е аксесоар, който може напълно да преобрази  интериора във вашият дом без много средства и усилия.  Бухалът е символ на мъдрост,  богатството, финансовите успехи и просперитет. Много Фън Шуй специалисти смятат, че създава около себе си “енергийно поле на благополучие”, в което притежателят винаги чу..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - ВЕНЕЦ ОТ РОЗИ

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка - венец от рози Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Декоративните калъфки за възглавници ВЕНЕЦ ОТ РОЗИ  ще внесат много свежест и слъчево настроение в дома ви!  Декоративна калъфка за възглавница с  ВЕНЕЦ ОТ РОЗИ  ..

Декоративна калъфка - венец от рози в черно

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка  в черно с венец от червени рози Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Декоративната калъфка за възглавница е в класическа комбинация на черно и червено – върху стилен и изискан черен фон са разцъфнали червени рози под формата на в..

Показва 1 до 9 от 48 (6 страници)

Декоративни калъфки за възглавници

Декоративната  възглавничка е аксесоар, който може напълно да преобрази  интериора във вашият дом без много средства и усилия. Едноцветните декоративни калъфки за възглавници изглеждат семпло, но и много красиво. Добавете няколко декоративни възглавнички в различни цветове и те ще освежат не само дивана или спалнята, а и цялата ви стая. Декоративните калъфки за възглавници  с различни изображения  ще внесат много свежест и слънчево настроение  в дома ви! 

Богат избор на декоративни калъфки за възглавници!

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор и разнообразие на едноцветни и цветни калъфки за декоративни възглавнички. Калъфките за декоративни възглавнички са изработени в стандартни размери 40 см./40 см. Някои от моделите могат да бъдат изработени и по ваши размери.

 Калъфки за възглавници от производител!