Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Карета за маса с бродерия

Сравнение на продукт (0)

Коледно Каре за Маса с бродерия - Коледен венец 5082

35.00лв. без ДДС: 35.00лв.

Каре за маса  с бродерия - Коледен венец Наближават Бъдни вечер и Коледа и  все повече желаем  да се заредим с коледно настроение.  Някои малки промени в интериора,  ще съдействат за присъствието на коледния дух у дома.  Добавете едно луксозно докосване към масата си с коледно каре за маса и ще вн..

Коледно Каре за Маса с бродерия - Коледна звезда 62567

38.00лв. без ДДС: 38.00лв.

Каре за маса  с бродерия с Коледни звезди Наближават Бъдни вечер и Коледа и  все повече желаем  да се заредим с коледно настроение.  Някои малки промени в интериора,  ще съдействат за присъствието на коледния дух у дома.  Добавете едно луксозно докосване към масата си с коледно каре за маса и ще в..

Коледно Каре за Маса с бродерия - Коледни Елфи 5090

38.00лв. без ДДС: 38.00лв.

Каре за маса  с бродерия с Коледни Елфи Наближават Бъдни вечер и Коледа и  все повече желаем  да се заредим с коледно настроение.  Някои малки промени в интериора,  ще съдействат за присъствието на коледния дух у дома.  Добавете едно луксозно докосване към масата си с коледно каре за маса и ще вне..

Коледно Каре за Маса с бродерия - Коледни Елфи lв червено 4746

35.00лв. без ДДС: 35.00лв.

Каре за маса  с бродерия с Коледни Елфи в червен цвят Наближават Бъдни вечер и Коледа и  все повече желаем  да се заредим с коледно настроение.  Някои малки промени в интериора,  ще съдействат за присъствието на коледния дух у дома.  Добавете едно луксозно докосване към масата си с коледно каре за маса..

Коледно Каре за Маса с бродерия - Коледни Свещи 5089

35.00лв. без ДДС: 35.00лв.

Каре за маса  с бродерия с Коледни Свещи Наближават Бъдни вечер и Коледа и  все повече желаем  да се заредим с коледно настроение.  Някои малки промени в интериора,  ще съдействат за присъствието на коледния дух у дома.  Добавете едно луксозно докосване към масата си с коледно каре за маса и ще вн..

Коледно Каре за Маса с бродерия - Коледни свещи и камбанки в зелено  79265

38.00лв. без ДДС: 38.00лв.

Каре за маса с рязана бродерия с Коледни Свещи и Камбанки Наближават Бъдни вечер и Коледа и  все повече желаем  да се заредим с коледно настроение.  Някои малки промени в интериора,  ще съдействат за присъствието на коледния дух у дома.  Добавете едно луксозно докосване към масата си с коледно каре за маса&..

Каре за маса с бродерия - Лилава теменужка  4189

32.00лв. без ДДС: 32.00лв.

  Каре за маса с бродерия Лилава Теменужка Карето  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса. Карето е с бродерия букетчета Лилава теменужка  върху фон от  ПЕРЛЕНО бял фон.  Добавете едно луксозно докосване към масата си с каре за маса с бродерия Лилава теменужка  и ще внесете много свежест,  усещане за с..

Каре за маса с бродерия - Зелено с Бели Маргаритки 4916

44.00лв. без ДДС: 44.00лв.

Каре за маса  с бродерия в зелен цвят на бели маргаритки  Карето  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса. Според символиката на цветята, общоприетото значение на маргаритка е чистота и невинност.  Добавете едно луксозно докосване към вашата масата  с каре за маса в зелен цвят с  бели маргаритки и ще внесете много ..

Каре за маса с бродерия - Есенни листа 5026

35.00лв. без ДДС: 35.00лв.

Каре за маса  с бродерия с есенни листа Карето  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса.   Добавете едно луксозно докосване към вашата масата с каре за маса с бродерия на есенни листа и ще внесете много свежест,  усещане за спокойствие и уют  в дома ви Карето е изработено от бял плат изкуствен лен - 100 % полиестер с кант в натурано бежов цвят и цветна ..

Показва 1 до 9 от 16 (2 страници)