Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Карета за маса с бродерия

Сравнение на продукт (0)

Каре за маса с бродерия - Лилава теменужка

32.00лв. без ДДС: 32.00лв.

  Каре за маса с бродерия Лилава Теменужка Карето  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса. Карето е с бродерия букетчета Лилава теменужка  върху фон от  ПЕРЛЕНО бял фон.  Добавете едно луксозно докосване към масата си с каре за маса с бродерия Лилава теменужка  и ще внесете много свежест,  усещане за с..

Каре за маса с бродерия - Зелено с Бели Маргаритки

44.00лв. без ДДС: 44.00лв.

Каре за маса  с бродерия в зелен цвят на бели маргаритки  Карето  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса. Според символиката на цветята, общоприетото значение на маргаритка е чистота и невинност.  Добавете едно луксозно докосване към вашата масата  с каре за маса в зелен цвят с  бели маргаритки и ще внесете много ..

Каре за маса с бродерия - Лалета

32.00лв. без ДДС: 32.00лв.

Каре за маса  с бродерия с розови лалета Карето  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса.  Всяко цвете има свое специално значение. Лалето   е  чаровното лице на пролетта и символ на щастие, благоденствие и свежа романтика. Добавете едно луксозно докосване към вашата масата с каре за маса с бродерия на  букетче розови лалета  и щ..

Каре за маса с бродерия - Ланадула

32.00лв. без ДДС: 32.00лв.

Каре за маса  с бродерия с букетчета лавандула Карето  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса. Според езика на цветята ЛАВАНДУЛАТА растението е символ на отдадеността, предаността и съпричастието. Асоциира се с невинност и непорочност. Смята се, че носи късмет, затова е предпочитана като подарък.  Нежен цвят в лила и прекрасен аромат - това е лаван..

Каре за маса с бродерия - Момина сълза

42.00лв. без ДДС: 42.00лв.

Каре за маса  с бродерия на момина сълза  Карето  е стилно, красиво и неотразимо допълнение към вашата маса. Момината сълза е древно цвете и носи дълбоко значение, като най-вече символизира  щастието, чистота и красота.  Добавете едно луксозно докосване към вашата масата  с каре за маса с  нежни момини сълзи  и ще внесете много свежест, ..

Великденско Каре за Маса с  бродерия - Пъстри великденски яйца

26.00лв. без ДДС: 26.00лв.

Великденско Каре за маса с  бродерия с пъстри великденски яйца Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденско каре  за маса. Великденско каре за маса – пъстри великденски яйца е израб..

Великденско Каре за Маса с бродерия - Великденски яйца и оранжеви маргаритки

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

Великденско Каре за маса с бродерия С великденски яйца и венец от нежни оранжеви маргаритки Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденско каре  за маса. Великденското каре за маса е изработено от  б..

Великденско Каре за Маса с бродерия - Великденски яйца и пиленца

35.00лв. без ДДС: 35.00лв.

Великденско Каре за маса с бродерия с  великденски яйца и пиленца Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденско каре  за маса. Карето е с бежов кант изпъстрен с бродерия в нежни цветове на..

Великденско Каре за Маса с бродерия - Великденски яйца и пчеличка

38.00лв. без ДДС: 38.00лв.

Великденско Каре за маса с бродерия с  великденски яйца и пчеличка Великден е прекрасният семеен празник, който всички обичаме - празник на вярата, прераждането и събуждането за нов живот. С много ведро и празнично настроение ще е озарен домът ви ако декорирате вашата маса с великденско каре  за маса. Карето е с бежов кант изпъстрен с бродерия в нежни цветове н..

Показва 1 до 9 от 11 (2 страници)