Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Декоративни калъфки

Сравнение на продукт (0)

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - Божури

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

 Декоративна калъфка Божури Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Според езика на цветята  Божурът е символ на богатство, на любов и на взаимно уважение. В историята на растението тясно се преплитат поетичността, романтиката и легендата. Декоративните ..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - Морски фар и лодки

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Декоративна калъфка с изображения на морски залив с лодки и морски фар Декоративната  възглавничка е аксесоар, който може напълно да преобрази  интериора във вашият дом без много средства и усилия.  Морският фар винаги е бил символ на истинска надежда и сигурност. От незапомнени времена морските пътешественици разчитали на звездите и на движението на планетите, за да се ориент..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - МОРСКО ДЪНО

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Декоративна калъфка в син цвят морско дъно Декоративната  възглавничка е аксесоар, който може напълно да преобрази  интериора във вашият дом без много средства и усилия. Декоративните калъфки за възглавници с изображение на МОРСКО ДЪНО  са изпъстрени с морски звезди, водорасли и рибки  и ще внесат лятно настроение и усещане за море, безгрижие и слънчеви приключения  в дом..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - Петунии

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

 Декоративна калъфка Петунии Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Декоративните калъфки за възглавници Петунии  ще внесат много свежест и усещане за спокойствие и уют  в дома ви! Декоративната калъфка за възглавница е изпъстрена, с нежни цветове ..

Декоративна калъфка  - Слънчогледите на Ван Гог

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Декоративна калъфка  - Слънчогледите на Ван Гог Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Ван Гог е нарисувал толкова много слънчогледи, колкото никой друг художник в историята на изобразителното изкуство. Според някои изкуствоведи, причината е в това, че слънч..

Декоративна калъфка - Ботаника

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Декоративна калъфка  - Ботаника Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина.  Декоративните калъфки за възглавници Ботаника са изпъстрени с различни нежни и красиви цветя и ще внесат много свежест и слънчево настроение в дома ви! Декоративна калъфка за възгл..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - БУХАЛЧЕТА НА ДЪРВО

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Декоративна калъфка Бухалчета на дърво Декоративната  възглавничка е аксесоар, който може напълно да преобрази  интериора във вашият дом без много средства и усилия.  Бухалът е символ на мъдрост,  богатството, финансовите успехи и просперитет. Много Фън Шуй специалисти смятат, че създава около себе си “енергийно поле на благополучие”, в което притежателят винаги чу..

Декоративна калъфка - венец от рози в черно

18.00лв. без ДДС: 18.00лв.

Декоративна калъфка  в черно с венец от червени рози Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Декоративната калъфка за възглавница е в класическа комбинация на черно и червено – върху стилен и изискан черен фон са разцъфнали червени рози под формата на в..

Декоративна калъфка - Котва

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Декоративна калъфка - Котва Декоративната  възглавничка е аксесоар, който може напълно да преобрази  интериора във вашият дом без много средства и усилия. Декоративните калъфки за възглавници  с изображение на Котва  ще внесат много свежест  и лятно  настроение  в дома ви!   Декоративна калъфка за възглавница с  КОТВА    е изработе..

Показва 1 до 9 от 46 (6 страници)

Декоративни калъфки за възглавници

Декоративната  възглавничка е аксесоар, който може напълно да преобрази  интериора във вашият дом без много средства и усилия. Едноцветните декоративни калъфки за възглавници изглеждат семпло, но и много красиво. Добавете няколко декоративни възглавнички в различни цветове и те ще освежат не само дивана или спалнята, а и цялата ви стая. Цветните  декоративните калъфки за възглавници  с различни изображения  ще внесат много свежест и слънчево настроение  в дома ви! 

Богат избор на декоративни калъфки за възглавници!

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор и разнообразие на едноцветни и цветни калъфки за декоративни възглавнички. Калъфките за декоративни възглавнички са изработени в стандартни размери 40 см./40 см. Някои от моделите могат да бъдат изработени и по ваши размери.

 Калъфки за възглавници от производител!