Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Декоративни калъфки

Сравнение на продукт (0)

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - Винтидж Картичка   с колело и цветя

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

  Декоративна калъфка - Винтидж картичка с колело и цветя Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Декоративната калъфка е в десен с изображения на  колело и букети от роли и ароманти люляци.  Декоративните калъфки за възглавници Винтидж картичк..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - Картичка за спомен от Лондон и Париж

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

  Декоративна калъфка с колаж от забележителностите на Лондон и Париж Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Декоративната калъфка е в десен с изображения на  Айферовата Кула - символа на Париж и  Часовниковата кула "Биг Бен"- символ на Лондон...

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - Колаж Лондон

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

  Декоративна калъфка с колаж от забележителностите на Лондон Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Декоративната калъфка е в десен с изображения на  забележителности на Лондон - часовниковата кула "Биг Бен", Виенско колело "Лондонско око", типични..

Декоративна калъфка - Морски раковини

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Декоративна калъфка с морски раковини Декоративната  възглавничка е аксесоар, който може напълно да преобрази  интериора във вашият дом без много средства и усилия. Декоративните калъфки за възглавници  с изображение на Морски  раковини ще внесат много свежест  и лятно  настроение  в дома ви!   Декоративна калъфка за възглавница е изработена е от..

Декоративна калъфка - Морски фар и раковина

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Декоративна калъфка с морски фар и раковина Декоративната  възглавничка е аксесоар, който може напълно да преобрази  интериора във вашият дом без много средства и усилия. Декоративните калъфки за възглавници  с изображение на Морски фар и раковина ще внесат много свежест  и лятно  настроение  в дома ви!   Декоративна калъфка за възглавница е изработен..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - АБСТРАКТНО

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

  Декоративна калъфка с изображения в абстрактен стил, напомнящ картина на Пикасо Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина.   Абстрактното изкуство е много силен и стилен елемент от всеки интериор. Изкуството е това, което трябва да впечатляв..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - БЕЛИ МАРГАРИТКИ

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

 Декоративна калъфка с бели маргаритки   Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина.  Всяко цвете има свое специално значение. Според символиката на цветята, общоприетото значение на маргаритката е чистота и невинност.&..

Декоративна калъфка - букет от цветя с жълта роза

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Декоративна калъфка  - Букет от пъстри цветя с жълта роза Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина.  Декоративна калъфка за възглавница   е изработена е от жакардов плат, еднаква от двете страни и  с цип за по-лесна употреба. Препоръчително ..

ДЕКОРАТИВНА КАЛЪФКА - БУКЕТ СЛЪНЧОГЛЕДИ в синя лейка

20.00лв. без ДДС: 20.00лв.

Декоративна калъфка - букет слънчогледи  Красивите и удобни възглавнички никога не са достатъчни в едно жилище. Те са чудесен начин да освежите всекидневната, да внесете допълнителен цвят и стил, още уют и топлина. Декоративните калъфки за възглавници с БУКЕТ   СЛЪНЧОГЛЕДИ  ще внесат много свежест и слъчево настроение в дома ви!  Декоративна калъфка за възглавница ..

Показва 1 до 9 от 66 (8 страници)

Декоративни калъфки за възглавници

Декоративната  възглавничка е аксесоар, който може напълно да преобрази  интериора във вашият дом без много средства и усилия. Едноцветните декоративни калъфки за възглавници изглеждат семпло, но и много красиво. Добавете няколко декоративни възглавнички в различни цветове и те ще освежат не само дивана или спалнята, а и цялата ви стая. Цветните  декоративните калъфки за възглавници  с различни изображения  ще внесат много свежест и слънчево настроение  в дома ви! 

Богат избор на декоративни калъфки за възглавници!

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор и разнообразие на едноцветни и цветни калъфки за декоративни възглавнички. Калъфките за декоративни възглавнички са изработени в стандартни размери 40 см./40 см. Някои от моделите могат да бъдат изработени и по ваши размери.

 Калъфки за възглавници от производител!