Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Детски Олекотени Завивки

Сравнение на продукт (0)

Детска Олекотена Завивка  - Овце

48.00лв. без ДДС: 48.00лв.

Детска Олекотена Памучна Завивка с  Овце Олекотена завивка  с десен Овце  ! Подходящ е за интериора на всяка детска стая, както за момичета така и за момчета!  Олекотената завивка е изработена  от 100%  фин памук     - Ранфорс и силиконизирана вата.    Детска олекотена завивка се изработва  в два варианти - лятна и зимна.  ..

Детска Олекотена Завивка  - Улица с коли

48.00лв. без ДДС: 48.00лв.

Детска Олекотена Памучна Завивка - Улица с коли  Олекотена завивка  с десен Улица с коли - любими играчки за всички малчугани, за весели и смели мечти и приключения, ще зарадва вашето дете.  Подходящ е за интериора на  детска стая за момчета!  Олекотената завивка е изработена  от 100%  фин памук     - Ранфорс и силиконизирана вата.  Д..

Детска Олекотена Завивка  - Футболисти

48.00лв. без ДДС: 48.00лв.

Детска Олекотена Памучна Завивка с Футболисти Олекотена завивка  за любители на футбола ! Подходящ е за интериора  на детска стая  за момчета!  Олекотената завивка е изработена  от 100%  фин памук     - Ранфорс и силиконизирана вата.  Детската олекотена завивка се изработва  в два варианти - лятна и зимна. Вариант 1: Лятна завивка с ..

Детска олекотена завивка - Балерини

48.00лв. без ДДС: 48.00лв.

 ДЕТСКА ОЛЕКОТЕНА ПАМУЧНА ЗАВИВКА   БАЛЕРИНИ Олекотена завивка  за момиченце украсена с танцуващи балерини, лебеди и цветя.. Нежния десен в светло розово ще зарадва всяка малка госпожица. С приказни детски елементи и красив пастелен фон. Олекотената завивка е изработена  от 100%  фин памук     - Ранфорс и силиконизирана вата.  Детска олекот..

Детска Олекотена Завивка - Еднорог

48.00лв. без ДДС: 48.00лв.

Детска Олекотена завивка с  Еднорози в сиво Нежен детски десен с еднорози в сиво и розово. Еднорогът е митично създание, на което се приписват красота и изключителни вълшебни качества и е любимо животно на всяко дете. Олекотената завивка  с еднорози  в в сиво и розово ще зарадва вашата малка принцеса и ще й донесе спокоен сън. Подходящ е за интериора на  детска стая за момичет..

Детска Олекотена Завивка - Еднорог 2

48.00лв. без ДДС: 48.00лв.

Детски Олекотена завивка с  Еднорог в розово Нежен детски десен с еднорози в розово. Еднорогът е митично създание, на което се приписват красота и изключителни вълшебни качества и е любимо животно на всяко дете. Олекотената завивка  с еднорози  в розово ще зарадва вашата малка принцеса и ще й донесе спокоен сън.  Детска олекотена завивка се изработва ..

Детска олекотена завивка - Желание

48.00лв. без ДДС: 48.00лв.

 ДЕТСКА ОЛЕКОТЕНА ПАМУЧНА ЗАВИВКА   ЖЕЛАНИЕ Олекотена завивка  за момиченце украсена със блещукащи звезди и кукли. Нежния десен в светло бебешко лилавои бяло ще зарадва всяка малка госпожица. С приказни детски елементи и красив пастелен фон. Олекотената завивка е изработена  от 100%  фин памук     - Ранфорс и силиконизирана вата.  Детска ол..

Детска олекотена завивка - Желание 2

48.00лв. без ДДС: 48.00лв.

  ДЕТСКА ОЛЕКОТЕНА ПАМУЧНА ЗАВИВКА   ЖЕЛАНИЕ 2 Олекотена завивка  за момиченце украсена със блещукащи звезди и надписи. Нежния десен в  бяло ще зарадва всяка малка госпожица. Олекотената завивка е изработена  от 100%  фин памук     - Ранфорс и силиконизирана вата.  Детска олекотен..

Зимна Олекотена Завивка -  Фламинго и екзотични цветя в розово и цвят мента

55.00лв. без ДДС: 55.00лв.

Зимна Олекотена Завивка с Розово Фламинго и екзотични цветя Олекотена завивка с модерен дизайн и наситени цветове. Елегантно розово фламинго  - символ на  щастие и любов оживява върху фин розов и цвят мента  фон,  изпъстрен с екзотични цветя и плодове. Олекотената завивка ще преобрази напълно интериора на вашата спалня. Подходящ е и за подарък за вашата пораснала принцеса..

Показва 1 до 9 от 14 (2 страници)

Детски Олекотени завивки – летни и зимни, едноцветни и многоцветни

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор  от Детски  Летни и зимни Олекотени завивки-  едноцветни, двуцветни и разноцветни, различни десени и  размери.

Богат избор от десени и размери на Детски  Олекотени зимни и летни  завивки от производител!

Олекотените завивки са изработени от памучен плат Ранфорс в различни едноцветни и многоцветни десени и силиконизирана вата в три варианта 150 гр./м2, 300 гр./м2 и 500 гр. /м2

Подарете  топлина и комфорт  на вашето дете с олекотените завивки   изработени от „Калогера“ !