Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Детски Олекотени Завивки

Детски Олекотени завивки – летни и зимни, едноцветни и многоцветни

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор  от Детски  Летни и зимни Олекотени завивки-  едноцветни, двуцветни и разноцветни, различни десени и  размери.

Богат избор от десени и размери на Детски  Олекотени зимни и летни  завивки от производител!

Олекотените завивки са изработени от памучен плат Ранфорс в различни едноцветни и многоцветни десени и силиконизирана вата в три варианта 150 гр./м2, 300 гр./м2 и 500 гр. /м2

Подарете  топлина и комфорт  на вашето дете с олекотените завивки   изработени от „Калогера“ !

Сравнение на продукт (0)

Детска Олекотена Завивка  - Динозаври

38.00лв. без ДДС: 38.00лв.

Детска Олекотена Памучна Завивка с  Динозаври Олекотена завивка  с десен Динозаври - любими животни  на малки и пораснали деца! Подходящ е за интериора на всяка детска стая, както за момичета така и за момчета!      Олекотената завивка е изработена  от 100%  фин памук     - Ранфорс и силиконизирана вата.    Детска олекоте..

Детска Олекотена Завивка  - Замръзналото Кралство

38.00лв. без ДДС: 38.00лв.

Детска Олекотена Памучна Завивка Замръзналото кралство Олекотена завивка  с десен любимите героини от Замръзналото Кралство  - Елза и Ана, заедно с бъбривият снежен човек Олаф, които  оживяват върху олекотената завивка с красиви и магнетични щампи. Подарете едно приказно усещане на вашето дете , което ще му донесе много радост и спокоен сън. Олекотената завивка е изработена  ..

Детска Олекотена Завивка  - Пепа Пиг

38.00лв. без ДДС: 38.00лв.

Детска Олекотена Памучна Завивка Пепа Пиг Олекотена завивка  с десен с любим анимационен герой Пепа Пиг - малко прасенце, което живее щастливо със семейството си. Олекотената завивка е в десен със слънчеви, детски цветове  и усмихнати прасенца, които ще отведат вашето дете в един шарен и забавен свят на приключения. Подходяща е за интериора на всяка детска стая, както за момичета т..

Детска Олекотена Завивка  - Спайдърмен

38.00лв. без ДДС: 38.00лв.

Детска Олекотена Памучна Завивка Спайдърмен Олекотена завивка  с десен в светло синьо с любим на малки и пораснали деца герой Спайдърмен.  Отличен избор за всеки малчуган.  Подарете едно приказно усещане на вашето дете , което ще му донесе много радост и спокоен сън.   Олекотената завивка е изработена  от 100%  фин памук     - Ранфорс и силикони..

Детска Олекотена Завивка  - Улица с коли

38.00лв. без ДДС: 38.00лв.

Детска Олекотена Памучна Завивка - Улица с коли  Олекотена завивка  с десен Улица с коли - любими играчки за всички малчугани, за весели и смели мечти и приключения, ще зарадва вашето дете.  Подходящ е за интериора на  детска стая за момчета!  Олекотената завивка е изработена  от 100%  фин памук     - Ранфорс и силиконизирана вата.  Д..

Детска Олекотена Завивка - Еднорог

38.00лв. без ДДС: 38.00лв.

Детска Олекотена завивка с  Еднорози в сиво Нежен детски десен с еднорози в сиво и розово. Еднорогът е митично създание, на което се приписват красота и изключителни вълшебни качества и е любимо животно на всяко дете. Олекотената завивка  с еднорози  в в сиво и розово ще зарадва вашата малка принцеса и ще й донесе спокоен сън. Подходящ е за интериора на  детска стая за момичет..

Детска Олекотена Завивка - Еднорог 2

38.00лв. без ДДС: 38.00лв.

Детски Олекотена завивка с  Еднорог в розово Нежен детски десен с еднорози в розово. Еднорогът е митично създание, на което се приписват красота и изключителни вълшебни качества и е любимо животно на всяко дете. Олекотената завивка  с еднорози  в розово ще зарадва вашата малка принцеса и ще й донесе спокоен сън.  Детска олекотена завивка се изработва ..

Детска олекотена завивка - Желание

38.00лв. без ДДС: 38.00лв.

 ДЕТСКА ОЛЕКОТЕНА ПАМУЧНА ЗАВИВКА   ЖЕЛАНИЕ Олекотена завивка  за момиченце украсена със блещукащи звезди и кукли. Нежния десен в светло бебешко розово и бяло ще зарадва всяка малка госпожица. С приказни детски елементи и красив пастелен фон. Олекотената завивка е изработена  от 100%  фин памук     - Ранфорс и силиконизирана вата.  Детска о..

Детска Олекотена Завивка - Момичета

38.00лв. без ДДС: 38.00лв.

  Детска Олекотена завивка с  картинки на малки момиченца Олекотена завивка с нежен  десен за вашата малка принцеса. Пастелно розов фон изпъстрен с малки бели точици и картинки на малки усмихнати момиченца ще зарадват вашето дете и ще му донесе спокоен сън.  Подходящ е за интериора на  детска стая за момичета  !  Олекотената завивка е изработена  от 100%..

Показва 1 до 9 от 18 (2 страници)