Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Детски Спални Чувалчета, Обиколници

Сравнение на продукт (0)

Детско зимно чувалче - Розово мече

29.00лв. без ДДС: 29.00лв.

Топли,зимни детски чувалчета в няколко размера. Закопчават се с цип  в областта на раменете има лепка за по-лесна употреба. Чувалчето предпазва бебето или малкото дете от отвиване през студените зимни вечери. Мекичко и топло украсено с красиви детски щампи в деликатни цветове. Чувалчето има памучна подплата и е с пълнеж от 150гр/м2 силиконова вата. Вариант 1: чувалче с размери 45 x80см...

Зимно Детско Чувалче - Сини Мечета на екрю фон

29.00лв. без ДДС: 29.00лв.

Топли, зимни детски чувалчета в няколко размера. Закопчават се с цип  в областта на раменете има лепка за по-лесна употреба. Чувалчето предпазва бебето или малкото дете от отвиване през студените зимни вечери. Мекичко и топло украсено с красиви детски щампи в деликатни цветове. Чувалчето има памучна подплата и е с пълнеж от 150гр/м2 силиконова вата. Вариант 1: чувалче с размери 45 x80см..

Лятно Детско Чувалче - Сини Мечета на екрю фон

26.00лв. без ДДС: 26.00лв.

Чудесно чувалче за здравия сън на вашето бебе или малко дете. Десена е памучен и мек украсен със сини мечета. Има лепки при раменете за лесно обличане и цип в страни. Чувалчето е двуслойно прошито. Предлага се в три размера: Вариант 1: размери 45x80см. Вариант 2: размери 55x100см. Вариант 3: размери 60x120см. Чувалчето може да се изработени в други десени.  ..

Лятно чувалче детско - Розово Мече

26.00лв. без ДДС: 26.00лв.

Чудесно чувалче за здравия сън на вашето бебе или малко дете. Десена е памучен и мек украсен с мечета в розово. Има лепки при раменете за лесно обличане и цип в страни. Чувалчето е двуслойно прошито. Предлага се в три размера: Вариант 1: размери 45x80см. Вариант 2: размери 55x100см. Вариант 3: размери 60x120см. Чувалчето може да се изработени в други десени.  ..

Детска възглавничка със силиконов пух

4.00лв. без ДДС: 4.00лв.

Подарете мека и удобна възглавничка на вашето дете, изработена от   плат - 100 % памук   с пълнеж от силиконов пух ! Силиконовия пух се характеризира с това, че е екологично чист продукт, антиалергичен и антибактериален. Възглавницата се поддържа  лесно и е прахоустойчива. Предлага се с размер 35 см. /45 см, в различни цветове  и с пълнеж от силиконов пух 150 гр...

Обиколник за кошара - Различни видове

34.00лв. без ДДС: 34.00лв.

Обиколник за кошара Обиколникът за кошара се изработва от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук и пълнеж силиконова вата.  Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране.    Обиколници в четири части. Всяка от страните е с пълнеж силиконова вата, прошити на ромбове. Израбо..

Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

Детски спални Чувалчета  - Зимни и  Летни, Обиколници за кошара

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор  от Бебешки и Детски  Спални Чувалчета.  Могат да бъдат изработени  от нас и по  поръчка с  Ваши размери.

Зимните Спалните чувалчета са мекички и топли изработени от красиви детски десени от Ранфорс, памучна подплата и  с пълнеж от 150гр/м2 силиконова вата. Закопчават се с цип, а в областта на раменете има лепка за по- лесна употреба.

Летните Спални чувалчета са двуслойно прошити от детски десен от Ранфорс. Закопчават се с цип, а в областта на раменете има лепка за по- лесна употреба.

Обиколник за кошара, изработен от десен по избор от Ранфорс и пълнеж силиконова вата, прешити на ромбове.

Голямо разнообразие на детски десени и различни размери на бебешки и детски спални чувалчета, и обиколници за кошара.

Зимни и летни Спални чувалчета с десени с любими детски герои, принцеси, животни, коли и планети ще зарадват вашето дете. 

Бебешки и детски спални чувалчета - зимни и летни от производител