Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Детски Спални Комплекти

Сравнение на продукт (0)

Детски Спален Комплект - Пчелички

57.00лв. без ДДС: 57.00лв.

Детско спално бельо с  Пчелички Детски спален комплект  изработен в десен от бял фин памук, изпъстрен с весели пчелички! Подходящ е за интериора на всяка детска стая, както за момичета така и за момчета!  Детското спално бельо е изработено  от 100%  фин памук     - Ранфорс, отличаващ се с по - голяма здравина, мекота и минимална свиваемост спрямо обикн..

Детски Спален Комплект - Балерини

57.00лв. без ДДС: 57.00лв.

Детски спален комплект в розово с малки балеринки Нежен детски спален комплект в приказно розово малки балеринки, танцуващи лебеди и цветя. Детско спално бельо с балерини ще зарадва вашата малка принцеса и ще й донесе спокоен сън. Спалният комплект е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отли..

Детски спален комплект - Динозаври

57.00лв. без ДДС: 57.00лв.

Детски спален комплект Динозаври Детски спален комплект с десен Динозаври - любими животни  на малки и пораснали деца! Подходящ е за интериора на всяка детска стая, както за момичета така и за момчета!  Детското спално бельо е изработено  от 100%  фин памук     - Ранфорс, отличаващ се с по - голяма здравина, мекота и минимална свиваемост спрямо обикновените..

Детски спален комплект - Планети

57.00лв. без ДДС: 57.00лв.

 Детски спален комплект в син цвят с планети Детски спален комплект с десен в син цвят, изпъстрен с различни планети и звезди в космическото пространство.. Отличен избор за всеки малчуган.  Изработен е от мататерия 100% памук Ранфорс.  *Комплекта се предлага със  светло син чаршаф.  размер за Единично легло  Чаршаф - 150 / 215 - 1 бр.  Плик -150 / 215 -..

Детски Спален комплект - Принцеса с розово конче

57.00лв. без ДДС: 57.00лв.

Детски спален комплект - Принцеса с розово конче Нежен детски десен в розови цветове.  Детско спално бельо Принцеса с розово конче ще зарадва вашата малка принцеса и ще й донесе спокоен сън. Спалният комплект е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота..

Детски спален комплект - Футболисти

57.00лв. без ДДС: 57.00лв.

Детски спален комплект с футболисти Детски спален комплект, подходящ е за интериора на  детска стая за момче! Отличен избор за всеки любител на футбола! Детското спално бельо е изработено  от 100%  фин памук     - Ранфорс, отличаващ се с по - голяма здравина, мекота и минимална свиваемост спрямо обикновените видове хасета. Предлага се в размер за единично легло..

Детски Спален Комплект - Еднорог

57.00лв. без ДДС: 57.00лв.

Детски спален комплект - Еднорози Нежен детски десен с еднорози в сиво и розово. Еднорогът е митично създание, на което се приписват красота и изключителни вълшебни качества и е любимо животно на всяко дете. Детско спално бельо с еднорози ще зарадва вашата малка принцеса и ще й донесе спокоен сън. Спалният комплект е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата м..

Детски Спален Комплект - Еднорог 2

57.00лв. без ДДС: 57.00лв.

Детски спален комплект - Еднорог 2 Нежен детски десен с еднорози в розово. Еднорогът е митично създание, на което се приписват красота и изключителни вълшебни качества и е любимо животно на всяко дете. Детско спално бельо с еднорози  в розово ще зарадва вашата малка принцеса и ще й донесе спокоен сън. Спалният комплект е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Ра..

Детски Спален комплект - Желание

57.00лв. без ДДС: 57.00лв.

  Детски спален комплект Желание Нежен  спален комплект за вашата малка принцеса. Пастелно бледо лилав фон в комбинация с перлено бяло,  изпъстрен с блещукащи звезди и кукли  ще  зарадват вашето дете и ще му донесе спокоен сън. Спалният комплект е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на..

Показва 1 до 9 от 40 (5 страници)

Детски Спални комплекти от Ранфорс  

Ранфорс  е вид плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. Изработените от Ранфорс Детски спални комплекти са с  висок клас на добра цена. 

Голямо разнообразие на цветове и детски десени на спални комплекти от Ранфорс

Новите колекции на детски спални комплекти от Ранфорс,  произведени от “Калогера“ ще Ви помогнат да подарите  радост  и комфорт на вашето дете 

Богат избор от детски десени спално бельо от Ранфорс от производител.

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор  от Детски  Спални комплекти от Ранфорс – десени с любими детски герои, принцеси, животни, коли и планети ще зарадват вашето дете. Някои от десените могат да бъдат изработени  от нас и по  поръчка с  Ваши размери.

Детски Спални комплекти от Ранфорс от Производител