Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Памук и Акрил

Сравнение на продукт (0)

Бебешко одеяло със слонче - синьо

22.00лв. без ДДС: 22.00лв.

БЕБЕШКО ОДЕЯЛО със слонче - синьо Бебешко одеалце със слонче - синьо  е изработено от топли акрилни влакна в съчетание с фин памук. Бебешкото одеялце има изключителна мекота и при допир с чувствителната бебешка кожа, носи галещо като коприна усещене. Нежно като майчина милувка, топличко и приятно за да се чувства вашето бебе комфортно. Бебешкото одеяло е  със слонче ..

Бебешко Пухкаво Одеяло от микрофибър - Слонче в бежово

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

  БЕБЕШКО ПУХКАВО ОДЕЯЛО ОТ МИКРОФИБЪР - СЛОНЧЕ В БЕЖОВО Бебешко пухкаво одеялце със слонче в бежов цвят е изработено от микрофибър - 100 % полиестер. Бебешкото пухкаво  одеялце има изключителна мекота и при допир с чувствителната бебешка кожа, носи галещо като коприна усещане. Бебешкото одеяло е с детска картинка на весело слонче, цветя и пеперуди на бежов фон, подходящо за момч..

Бебешко Пухкаво Одеяло от микрофибър - Слонче в синьо

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

  БЕБЕШКО ПУХКАВО ОДЕЯЛО ОТ МИКРОФИБЪР - СЛОНЧЕ В СИНЬО Бебешко пухкаво одеялце със слонче в син цвят е изработено от микрофибър - 100 % полиестер. Бебешкото пухкаво  одеялце има изключителна мекота и при допир с чувствителната бебешка кожа, носи галещо като коприна усещане. Бебешкото одеяло е с детска картинка на весело слонче, цветя и пеперуди на син фон, подходящо за момченца...

Бебешко Пухкаво Одеяло от микрофибър - Сърничка в Розово

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

  БЕБЕШКО ПУХКАВО ОДЕЯЛО - СЪРНИЧКА В РОЗОВО Бебешко пухкаво одеялце - сърничка в розово е изработено от микрофибър - 100 % полиестер. Бебешкото пухкаво  одеялце има изключителна мекота и при допир с чувствителната бебешка кожа, носи галещо като коприна усещане. Бебешкото одеяло е с детска картинка на весела сърничка, цветя и пеперуди на розов фон, подходящо за момиченц..

Кафяво топло Одеяло

68.00лв. без ДДС: 68.00лв.

Кафяво Топло Одеяло Кафяво Топло Одеяло с карета в бежово украсено с палмови клонки, изключително меко и топло.  Изработено е от топъл акрил 35% и мек памук 65%. Идеална комбинация от влакна в размер за цялото семейство. Изключителната мекота на материята го прави нежено и приятно на допир. Кафяво Топло Одеяло е перфектно решение, когато искате да да се почувствате комфортно у..

Пухкаво Одеяло в бежово и кафяво

30.00лв. без ДДС: 30.00лв.

Пухкаво Одеяло в бежово и кафяво Одеялото  е изработено в пастелни бежови и кафяви цветове във форми като малки и големи камъчета е  изключително меко и топло.  Изработено е от 100 % полиестер.   Изключителната мекота на материята го прави нежено и приятно на допир.  Пухкавото Одеяло   е перфектно решение, когато искате да се почувствате комфортно у дома, д..

Пухкаво Одеяло в цвят бордо

28.00лв. без ДДС: 28.00лв.

Пухкаво  Одеяло в цвят бордо Бордото – цветът на императорите, символ на благородство и  богатство!  От една страна, този цвят има светъл характер и изразява достойнство, сила, умереност, благочестието и щедрост. От друга страна, символизира естественост, обвиваща топлина, изтънченост и елегантност.   За любителите на  цвят Бордо Калогера  изработи за вас &nb..

Бебешко лятно одеяло

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Бебешко лятно одеяло За прохладните летни вечери, за удобство и комфорт на вашето бебе Калогера изработи Бебешко лятно одеяло. Одеялцето  е от плат памук/ полиестер и напомня на ръчно  изплетена от баба пелена за вашето малко слънчице. Изработва се с размер 75 см. /100 см. и в пастелен тон на цвят резеда. Бебешко лятно одеяло е походящо е както за  момиченца, така и за момченца. &..

Пухкаво Цветно Одеяло със Звездички

30.00лв. без ДДС: 30.00лв.

Пухкаво Цветно Одеяло със Звездички  Пухкаво Цветно Одеяло със Звездички в нежно сив цвят и изпъстрено с цветни звездички в синьо, розово и жълто. изключително меко и топло.  Изработено е от 100 % полиестер.   Изключителната мекота на материята го прави нежено и приятно на допир.  Пухкаво Цветно Одеяло със Звездички е перфектно решение, когато искате да да се почувствате ..

Показва 1 до 9 от 10 (2 страници)