Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Памук, Полиестер, Акрил

Сравнение на продукт (0)

Пухкаво Детско Зимно Одеяло - Желание 140/200

50.00лв. без ДДС: 50.00лв.

Пухкаво Цветно одеяло с фея и звездички Пухкаво зимно одеяло с магическа фея е в нежно розово-лилав цвят  със златни звездички. Изключително меко и топло одеялцето ще зарадва вашата малко принцеса.  Изработено е от 100 % полиестер.   Изключителната мекота на материята го прави нежено и приятно на допир. Дизайнът на одеялото Желание е тип Шерпа - от едната страна имитира вълна,..

Пухкаво Зимно Одеяло Шерпа  с луксозен дизайн - Бежово

48.00лв. без ДДС: 48.00лв.

Пухкаво одеяло в бежов цвят с фигурален мотив - шерпа Пухкаво зимно одеяло - изключително меко и топло, с висока плътност и красив дизайн.   Изключителната мекота на материята го прави нежено и приятно на допир. Дизайнът на одеялото Желание е тип Шерпа - от едната страна имитира вълна в бял цвят, която топли, а от лицевата страна е в сиво с красив и нежен фигурален мотив. Идеално за под..

Пухкаво Зимно Одеяло Шерпа  с луксозен дизайн - Сиво

48.00лв. без ДДС: 48.00лв.

Пухкаво одеяло в сив цвят с фигурален мотив - шерпа Пухкаво зимно одеяло - изключително меко и топло, с висока плътност и красив дизайн.   Изключителната мекота на материята го прави нежено и приятно на допир. Дизайнът на одеялото Желание е тип Шерпа - от едната страна имитира вълна в бял цвят, която топли, а от лицевата страна е в сиво с красив и нежен фигурален мотив. Идеално за подар..

Пухкаво Одеяло в бежово и кафяво

44.00лв. без ДДС: 44.00лв.

Пухкаво Одеяло в бежово и кафяво Одеялото  е изработено в пастелни бежови и кафяви цветове във форми като малки и големи камъчета е  изключително меко и топло.  Изработено е от 100 % полиестер.   Изключителната мекота на материята го прави нежено и приятно на допир.  Пухкавото Одеяло   е перфектно решение, когато искате да се почувствате комфортно у дома, д..

Пухкаво Одеяло в цвят бордо

44.00лв. без ДДС: 44.00лв.

Пухкаво  Одеяло в цвят бордо Бордото – цветът на императорите, символ на благородство и  богатство!  От една страна, този цвят има светъл характер и изразява достойнство, сила, умереност, благочестието и щедрост. От друга страна, символизира естественост, обвиваща топлина, изтънченост и елегантност.   За любителите на  цвят Бордо Калогера  изработи за вас &nb..

Пухкаво Цветно Одеяло със Звездички

44.00лв. без ДДС: 44.00лв.

Пухкаво Цветно Одеяло със Звездички  Пухкаво Цветно Одеяло със Звездички в нежно сив цвят и изпъстрено с цветни звездички в синьо, розово и жълто. изключително меко и топло.  Изработено е от 100 % полиестер.   Изключителната мекота на материята го прави нежено и приятно на допир.  Пухкаво Цветно Одеяло със Звездички е перфектно решение, когато искате да да се почувствате ..

Бебешко Бяло Одеяло  с Апликация

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

  БЕБЕШКО БЯЛО ОДЕЯЛО ОТ ПОЛАР С АПЛИКАЦИЯ Бебешкото одеялце  е изработено от  бял поларен плат - 100 % полиестер и  има изключителна мекота и при допир с чувствителната бебешка кожа, носи галещо като коприна усещане.  Бебешкото одеяло е с детска апликация/ картинка на слонче, котета и мечета и е обкантено по края. Подходящо е както за  момченца, така и за мом..

Бебешко одеяло със слонче - синьо

25.00лв. без ДДС: 25.00лв.

БЕБЕШКО ОДЕЯЛО със слонче - синьо Бебешко одеалце със слонче - синьо  е изработено от топли акрилни влакна в съчетание с фин памук. Бебешкото одеялце има изключителна мекота и при допир с чувствителната бебешка кожа, носи галещо като коприна усещене. Нежно като майчина милувка, топличко и приятно за да се чувства вашето бебе комфортно. Бебешкото одеяло е  със слонче ..

Бебешко Пухкаво Одеяло от микрофибър - Слонче в бежово

14.00лв. без ДДС: 14.00лв.

  БЕБЕШКО ПУХКАВО ОДЕЯЛО ОТ МИКРОФИБЪР - СЛОНЧЕ В БЕЖОВО Бебешко пухкаво одеялце със слонче в бежов цвят е изработено от микрофибър - 100 % полиестер. Бебешкото пухкаво  одеялце има изключителна мекота и при допир с чувствителната бебешка кожа, носи галещо като коприна усещане. Бебешкото одеяло е с детска картинка на весело слонче, цветя и пеперуди на бежов фон, подходящо за момч..

Показва 1 до 9 от 13 (2 страници)