Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Пликове за завивки

Сравнение на продукт (0)

Плик за завивка  - Райета в червено, черно , светло и тъмно сиво киото

34.00лв. без ДДС: 34.00лв.

Плик за завивка  с  райета в червено, черно, светло и тъмно сиво  Плик за завивка в пастелни тонове . Преливащи се   хоризонтални фигурални  райета в цвят червено, черно, светло и тъмно сиво създават усещане за простор, топлина и уют . Подходящ е за всяко легло във вашият дом и ще придаде стилно  излъчване на всяка стая. Пликът за завивка е изработен от Ранфорс..

Плик за завивка  - Райета в капучино, светло и тъмно сиво Норт

34.00лв. без ДДС: 34.00лв.

Плик за завивка  с  райета в капучино, светло и тъмно сиво  Плик за завивка в пастелни тонове . Преливащи се   хоризонтални райета в цвят капучино, светло и тъмно сиво създават усещане за простор, топлина и уют . Подходящ е за всяко легло във вашият дом и ще придаде стилно  излъчване на всяка стая.  Пликът за завивка е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 1..

Плик за Завивка - Анабел

34.00лв. без ДДС: 34.00лв.

Плик за завивка с нежни цветя в сиво и цвят пепел от рози     Плик за завивка Анабел е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране.   Вариант 1: размери 150 x215см. Вариант 2: размери 180 x215см. Вариант 3: размери 22..

Плик за завивка - Ботаника

34.00лв. без ДДС: 34.00лв.

Плик за завивка в красив десен Ботаника Изключително нежен и красив десен носещ в себе си свежестта и цветовете на градинските цветя. Нежни цветя в синьо, лилаво, розово и бордо се разстилат на нежен цвят екрю, като пролетна магия върху плика с десен  Ботаника. Пликът за завивка е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в с..

Плик за Завивка - Грейс

34.00лв. без ДДС: 34.00лв.

Плик за завивка в пастелно жълто и сиво Пликът за завивка е   в класическа  комбинация между пастелно жълто и сиво с нотка на черни орнаменти. Пликът за завивка е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. Изработва се в с..

Плик за Завивка - Грейс 2

34.00лв. без ДДС: 34.00лв.

Плик за завивка в пастелно жълто   Пликът за завивка е в наситен пастелен жълт цвят, в комбинация на нежен цвят екрю под формата на малки листенца като декорация. Пликът за завивка е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. Израбо..

Плик за Завивка - Кафе

34.00лв. без ДДС: 34.00лв.

Плик за завивка в кафяви тонове Пликът за завивка е  в преливащи се тонове на кафяви и бежови цветове, оформени в  квадратни орнаменти. Пликът за завивка е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. Изработва се в следните вари..

Плик за Завивка - Кафе 2

34.00лв. без ДДС: 34.00лв.

Плик за завивка в цвят капучино с орнаменти Пликът за завивка е  изработен  в цвят капучино, нежни екрю орнаменти и  ще придаде нов облик на Вашата спалня. Идеален е както за вашият дом, така и за изискан и стилен подарък. Пликът за завивка е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която ..

Плик за завивка - Кафяви РАЙЕТА НЕПТУН

34.00лв. без ДДС: 34.00лв.

Плик за завивка  Кафяви райета Нептун Плик за завивка в пастелни тонове на кафяво и бежово в хоризонтални райета.  Пликът за завивка е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. Изработва се в следните варианти: Вариант 1:..

Показва 1 до 9 от 66 (8 страници)

Пликове за завивки  от Ранфорс – едноцветни, двуцветни, многоцветни и детски

Ранфорс  е вид плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. Изработените от Ранфорс спални комплекти са  висок клас на добра цена. 

Голямо разнообразие на цветове и размери  на едноцветни, двуцветни, многоцветни и детски пликове за завивки от Ранфорс

Новите колекции на десени  от Ранфорс,  произведени от “Калогера“ ще Ви помогнат да постигнете желания уют и лукс.

Богат избор от десени за пликове за завивки  от Ранфорс от производител.

Едноцветни, двуцветни, многоцветни  пликове за завивки  от Ранфорс са подходящи за  обзавеждане на хотели.

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор  от пликове за завивки  от Ранфорс - едноцветни, двуцветни,  разноцветни и детски  различни размери. Някои от десените могат да бъдат изработени  от нас и по  поръчка с  Ваши размери.

Пликове за завивки  от Ранфорс от Производител