Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Пликове за завивки

Пликове за завивки  от Ранфорс – едноцветни, двуцветни, многоцветни и детски

Ранфорс  е вид плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. Изработените от Ранфорс спални комплекти са  висок клас на добра цена. 

Голямо разнообразие на цветове и размери  на едноцветни, двуцветни, многоцветни и детски пликове за завивки от Ранфорс

Новите колекции на десени  от Ранфорс,  произведени от “Калогера“ ще Ви помогнат да постигнете желания уют и лукс.

Богат избор от десени за пликове за завивки  от Ранфорс от производител.

Едноцветни, двуцветни, многоцветни  пликове за завивки  от Ранфорс са подходящи за  обзавеждане на хотели.

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор  от пликове за завивки  от Ранфорс - едноцветни, двуцветни,  разноцветни и детски  различни размери. Някои от десените могат да бъдат изработени  от нас и по  поръчка с  Ваши размери.

Пликове за завивки  от Ранфорс от Производител

Сравнение на продукт (0)

Плик за Завивка - Анабел

29.50лв. без ДДС: 29.50лв.

Плик за завивка с нежни цветя в сиво и цвят пепел от рози     Плик за завивка Анабел е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране.   Вариант 1: размери 150 x215см. Вариант 2: размери 180 x215см. Вариант 3: размери 22..

Плик за Завивка - Битови Мотиви

29.50лв. без ДДС: 29.50лв.

Плик за завивка с Битови Мотиви Пликът е с Битови мотиви, които  се стелят като шевици и  напомнят за българския бит и култура. Идеален е, както за вашият дом, така и за оригинален подарък. Плик за завивка Битови Мотиви е изработен  от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здра..

Плик за завивка - Ботаника

29.50лв. без ДДС: 29.50лв.

Плик за завивка в красив десен Ботаника Изключително нежен и красив десен носещ в себе си свежестта и цветовете на градинските цветя. Нежни цветя в синьо, лилаво, розово и бордо се разстилат на нежен цвят екрю, като пролетна магия върху плика с десен  Ботаника. Пликът за завивка е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в с..

Плик за Завивка - Бохемия

29.50лв. без ДДС: 29.50лв.

Плик за завивка в бордо с бледо розови цветя Пликът за завивка е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. Вариант 1: размери 150 x215см. Вариант 2: размери 180 x215см. Вариант 3: размери 220 x220см.   Поръчките се изпращат с ку..

Плик за Завивка - Венус

29.50лв. без ДДС: 29.50лв.

Плик за завивка в бежов цвят с красиви екрю орнаменти Изящество в орнаментите, лекота и грация това е десенът на плик за завивка  Венус в стил Рококо  Завладяващ чар, причудливи форми и изискан стил създаден за да задоволи дори най-префинения вкус. Подходящ е като луксозен и стилен подарък. Пликът за завивка е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ра..

Плик за Завивка - Грейс

29.50лв. без ДДС: 29.50лв.

Плик за завивка в пастелно жълто и сиво Пликът за завивка е   в класическа  комбинация между пастелно жълто и сиво с нотка на черни орнаменти. Пликът за завивка е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. Изработва се в с..

Плик за Завивка - Грейс 2

29.50лв. без ДДС: 29.50лв.

Плик за завивка в пастелно жълто   Пликът за завивка е в наситен пастелен жълт цвят, в комбинация на нежен цвят екрю под формата на малки листенца като декорация. Пликът за завивка е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. Израбо..

Плик за Завивка - Деним

29.50лв. без ДДС: 29.50лв.

 Плик за завивка Деним Пликът за завивка е  в модерния деним десен -  отличен избор за тийнейджърската стая. Никога не излизащ от мода винаги актуален и на гребена на вълната. Плика за завивка, имитира дънков плат издържан в тъмно син цвят украсен с правоъгълни форми в цвят бордо и бяло.   Пликът за завивка е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата межд..

Плик за Завивка - Кафе

29.50лв. без ДДС: 29.50лв.

Плик за завивка в кафяви тонове Пликът за завивка е  в преливащи се тонове на кафяви и бежови цветове, оформени в  квадратни орнаменти. Пликът за завивка е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. Изработва се в следните вари..

Показва 1 до 9 от 60 (7 страници)