Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Покривки за маса от Изкуствен Лен

Сравнение на продукт (0)

ЛИЛАВА ПОКРИВКА за маса от изкуствен лен - 3040

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Лилава покривка за маса от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създават празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да поднесете подарък от ..

Покривка в Тюркоаз Синьо - 3048

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка  за маса  в тюркоаз синьо от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създават празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да ..

Цикламена покривка за маса от изкуствен лен - 3036

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Цикламена покривка  за маса   от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създава празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да п..

Едноцветна покривка за маса от изкуствен лен в цвят канела

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Едноцветна покривка за маса от изкуствен лен в цвят канела Няма нищо по-красиво и елегантно за една  вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създава празнична и изтънчена атмосфера. Едноцветната покривка за маса може   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и при..

Едноцветна покривка за маса от изкуствен лен в цвят капучино

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Едноцветна покривка за маса от изкуствен лен в цвят капучино Няма нищо по-красиво и елегантно за една  вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създава празнична и изтънчена атмосфера. Едноцветната покривка за маса може   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и п..

Едноцветна покривка за маса от изкуствен лен в цвят тютюнево зелен

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Едноцветна покривка за маса от изкуствен лен в цвят тютюнево зелено Няма нищо по-красиво и елегантно за една  вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създава празнична и изтънчена атмосфера. Едноцветната покривка за маса може   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в д..

Едноцветна покривка за маса от изкуствен лен в цвят шоколад

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Едноцветна покривка за маса от изкуствен лен в цвят шоколад Няма нищо по-красиво и елегантно за една  вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създава празнична и изтънчена атмосфера. Едноцветната покривка за маса може   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и пр..

Едноцветна сива покривка за маса от изкуствен лен

15.00лв. без ДДС: 15.00лв.

Едноцветна сива покривка за маса от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една  вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създава празнична и изтънчена атмосфера. Едноцветната покривка за маса може   да бъде декорирана и съчетана с ефектни прибори за хранене или разноцветни салфетки. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмо..

Покривка в Цвят Карамел - 3011

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка  за маса  в цвят Карамел от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създава празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да по..

Показва 1 до 9 от 13 (2 страници)

Едноцветни покривки за маса от изкуствен лен

Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създават празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да поднесете подарък от класа, за специални поводи и на изискани домакини,   покривка от изкуствен лен  е перфектна идея.

Едноцветните покривки от изкуствен лен за маса за изключително подходящи и за ресторанти. Лесни са поддръжка,  цветове оставащи дълготрайни дори при честа обработка. Могат да се съчетаят с едноцветни хангъли от същата материя.

Богат избор от едноцветни  покривки за маса от изкуствен лен

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете  на едноцветни покривки от изкуствен лен в 18 цвята и различни размери. Предлагат се в различни размери и форми - кръгла, правоъгълна, квадратна и овална - елипса. Едноцветните покривки за маса от изкуствен лен могат да бъдат произведени от Калогера и по поръчка с  Ваши размери.

Едноцветни покривки за  маса от изкуствен лен от  производител