Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Покривки за маса от Изкуствен Лен

Сравнение на продукт (0)

Покривка в Цвят Карамел - 3011

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Покривка  за маса  в цвят Карамел от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създава празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да по..

Цикламена покривка за маса от изкуствен лен - 3036

12.00лв. без ДДС: 12.00лв.

Цикламена покривка  за маса   от изкуствен лен Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създава празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да п..

Кръгла покривка за Маса от изкуствен лен  - Пастелно Зелен цвят

16.00лв. без ДДС: 16.00лв.

Кръгла покривка за маса  от изкуствен лен - Пастелно Зелен цвят Покривката за маса от изкуствен лен създават празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Покривка за маса - в пастелно зелен цвят от изкуствен лен за маса е  изключително подходяща и за рест..

Покривка за Маса - Зелена

11.00лв. без ДДС: 11.00лв.

ПОКРИВКА  ЗА МАСА - Зелена Покривката за маса от изкуствен лен създават празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Покривка за маса - Зелена от изкуствен лен за маса е  изключително подходяща и за ресторанти. Ефектна Покривка за маса - Червена е изработена ..

Покривка за Маса - Червена

11.00лв. без ДДС: 11.00лв.

ПОКРИВКА  ЗА МАСА - Червена Покривката за маса от изкуствен лен създават празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Покривка за маса - Червена от изкуствен лен за маса е  изключително подходяща и за ресторанти. Ефектна Покривка за маса - Червена е изработен..

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Едноцветни покривки за маса от изкуствен лен

Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Покривката за маса от изкуствен лен създават празнична и изтънчена атмосфера. Освен за уютен акцент в дома и приятна атмосфера за празниците, луксозни покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Когато търсите да поднесете подарък от класа, за специални поводи и на изискани домакини,   покривка от изкуствен лен  е перфектна идея.

Едноцветните покривки от изкуствен лен за маса за изключително подходящи и за ресторанти. Лесни са поддръжка,  цветове оставащи дълготрайни дори при честа обработка. Могат да се съчетаят с едноцветни хангъли от същата материя.

Богат избор от едноцветни  покривки за маса от изкуствен лен

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете  на едноцветни покривки от изкуствен лен в 18 цвята и различни размери. Предлагат се в различни размери и форми - кръгла, правоъгълна, квадратна и овална - елипса. Едноцветните покривки за маса от изкуствен лен могат да бъдат произведени от Калогера и по поръчка с  Ваши размери.

Едноцветни покривки за  маса от изкуствен лен от  производител