Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Промоционални Продукти

Сравнение на продукт (0)

Луксозна едноцветна покривка за маса  в цвят Бордо 145/220 елипса - Елис

28.00лв. без ДДС: 28.00лв.

Луксозна едноцветна покривка за елипса маса в цвят Бордо Луксозната покривка за маса създава празнична и изтънчена атмосфера във всеки дом.  Освен за уютен акцент и приятна атмосфера за празниците, луксозните покривки за хранене са и изключително подходящи за стилен подарък. Стилна и нежна като кадифе покривката е изработена от плат 100% полиестер в цвят бордо с размер 145/ 220 елипса...

Промопакет 2 бр.  Поларено одеяло в розово и  тъмно синьо с орнаменти

52.00лв. без ДДС: 52.00лв.

  ПОЛАРЕНО ОДЕЯЛО В РОЗОВО И  ТЪМНО СИНЬД НА РАЙЕТА Поларено одеяло с розови и тъмно сини райета с орнаменти е изработено от поларен плат – 100 % полиестер, изключително мек   и топъл. Изключителната мекота на материята го прави нежен и приятен на допир. Полареното  одеяло е  перфектно решение, когато искате да се почувствате комфортно у дома, д..

Промопакет 2 бр. поларено одеяло в бежово и кафяво - Зебра

52.00лв. без ДДС: 52.00лв.

Промопакет поларено одеяло Бежово и Кафяво- Зебра Поларено одеяло Бежово и Кафяво   - Зебра е изработено от поларен плат – 100 % полиестер, изключително мек   и топъл. Изключителната мекота на материята го прави нежен и приятен на допир. Поларено  одеяло Бяло и Черно  е  перфектно решение, когато искате да се почувствате комфортно у дома, докато гледате любимия..

Промопакет 2 бр. поларено одеяло в бяло и черно - Зебра

52.00лв. без ДДС: 52.00лв.

Промопакет поларено одеяло Бяло и Черно - Зебра Поларено одеяло Бяло и Черно  - Зебра е изработено от поларен плат – 100 % полиестер, изключително мек   и топъл. Изключителната мекота на материята го прави нежен и приятен на допир. Поларено  одеяло Бяло и Черно  е  перфектно решение, когато искате да се почувствате комфортно у дома, докато гледате любимия си фи..

Промопакет- 2 бр. Поларено одеяло - Мексикански мотиви в кафяво и бежово

52.00лв. без ДДС: 52.00лв.

Поларено одеяло с Мексикански мотиви в кафяво и бежово Поларено одеяло с Мексикански мотиви в кафяво и бежово е изработено от поларен плат – 100 % полиестер, изключително мек   и топъл. Изключителната мекота на материята го прави нежен и приятен на допир. Поларено  одеяло с Мексикански мотиви в кафяво и бежово  е  перфектно решение, когато искате..

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

ПРОМОЦИОНАЛНИ ПРОДУКТИ ОТ КАЛОГЕРА