Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Спални Комплекти от Крепон

Сравнение на продукт (0)

Спален комплект от крепон - Пролетно хание

80.00лв. без ДДС: 80.00лв.

Спално бельо от крепон - Пролетно ухание Нежен Спален комплект от Крепон, изпъстрен като градина от  красиви пролетни цветя в лилаво, синьо, жълто и охра. Изображението на цветята е толкова истинско, сякаш  усещаш  уханието на цветята. Спалният комплект от крепон ще придаде слънчево настроение във  Вашата спалня. Спалният комплект е изработен от плат крепон 100% пам..

Спален комплект от крепон в бежово и кафяво на квадрати

80.00лв. без ДДС: 80.00лв.

Спално бельо от крепон в бежово и кафяво на квадрати Стилен Спален комплект от Крепон в бежово и кафяво цвят на квадрати. Спалният комплект от крепон ще придаде стил и уют във  Вашата спалня. Спалният комплект е изработен от плат крепон 100% памук. Предимството е, че не се мачка и няма нужда да се глади! Чаршафа е в същия десен като плика и калъфките! Спалните комплекти от Калоге..

Спален комплект от крепон в сиво и жълто на триъгълници

80.00лв. без ДДС: 80.00лв.

Спално бельо от крепон в сиви и жълти цветове Стилен Спален комплект от Крепон в сив и жълт  цвят на триъгълници. Спалният комплект от крепон ще придаде стил и уют във  Вашата спалня. Спалният комплект е изработен от плат крепон 100% памук. Предимството е, че не се мачка и няма нужда да се глади! Чаршафа е в същия десен като плика и калъфките! Спалните комплекти от Калогера ..

Спален комплект от крепон - геометрични фигури в кафяво и охра

80.00лв. без ДДС: 80.00лв.

Спално бельо от крепон в  пастелно кафяво и охра  Стилен и модерен спален комплект от Крепон с геометрични фигури.  Геометричните форми за миг могат да превърнат една скучна стая в стилно и модерно пространство. Спалният комплект от крепон ще придаде стил и уют във  Вашата спалня.   Спалният комплект е изработен от плат крепон 100% памук. Предимството е, ..

Спален комплект от крепон -геометрични кръгове

80.00лв. без ДДС: 80.00лв.

Спално бельо от крепон в цвят пепел от рози и пастелно кафяво на кръгове Стилен и модерен спален комплект от Крепон с геометрични кръгове.  Геометричните форми за миг могат да превърнат една скучна стая в стилно и модерно пространство. Спалният комплект от крепон ще придаде стил и уют във  Вашата спалня.   Спалният комплект е изработен от плат крепон 100% памук. Пр..

Спален комплект от крепон -  Ухание на рози

80.00лв. без ДДС: 80.00лв.

Спално бельо от крепон - Ухание на рози Нежен Спален комплект от Крепон, изпъстрен като градина от  красиви ароматни рози - в цвят пепелно розово с нежнилиста.  Изображението на цветята е толкова истинско, сякаш  усещаш  уханието на розата. Спалният комплект от крепон ще придаде слънчево настроение във  Вашата спалня.   Спалният комплект е изработен от плат кр..

Спален комплект от крепон - Арт в зелено

80.00лв. без ДДС: 80.00лв.

Спално бельо от крепон в зелени и екрю цветове Стилен и Артистичен Спален комплект от Крепон е в десен с различни зелени и екрю тонове, разнесени като следи от четка на художник върху бял фон. Спалното бельо е в  цветове, които  създават усещане за спокойствие и топлота във  Вашата спалня.   Спален комплект   е изработен от плат крепон 100% памук. Предимството..

Спален комплект от крепон - Арт в синьо

80.00лв. без ДДС: 80.00лв.

Спално бельо от крепон в сини и бежови цветове Стилен и Артистичен Спален комплект от Крепон е в десен с различни сини и бежови тонове, разнесени като следи от четка на художник на бял фон. Спалното бельо е в  цветове, които  създават усещане за спокойствие и топлота във  Вашата спалня.   Спален комплект   е изработен от плат крепон 100% памук. Предимството е,..

Спален комплект от крепон - Букет от рози

80.00лв. без ДДС: 80.00лв.

Спално бельо от крепон - Букет от  рози Нежен Спален комплект от Крепон, изпъстрен като градина от  красиви ароматни рози - в цвят пепелно розово с нежнилиста.  Изображението на цветята е толкова истинско, сякаш  усещаш  уханието на розата. Спалният комплект от крепон ще придаде слънчево настроение във  Вашата спалня. Спалният комплект е изработен от плат крепо..

Показва 1 до 9 от 14 (2 страници)