Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Спални Комплекти от Крепон

Сравнение на продукт (0)

Спален комплект от крепон с цветя в цвят пепел от рози

80.00лв. без ДДС: 80.00лв.

Спално бельо от крепон с  цветя  Стилен Спален комплект от Крепон, изпъстрен с нежни цветя в цвят пепел от рози   върху в  бял фон.  Спалният комплект от крепон ще придаде стил и уют във  Вашата спалня. Спален комплект с десен с   цветя е изработен от плат крепон 100% памук. Предимството е, че не се мачка и няма нужда да се глади! Чаршафа е в същ..

Спален комплект от крепон - Арт в зелено

80.00лв. без ДДС: 80.00лв.

Спално бельо от крепон в зелени и екрю цветове Стилен и Артистичен Спален комплект от Крепон е в десен с различни зелени и екрю тонове, разнесени като следи от четка на художник върху бял фон. Спалното бельо е в  цветове, които  създават усещане за спокойствие и топлота във  Вашата спалня.   Спален комплект   е изработен от плат крепон 100% памук. Предимството..

Спален комплект от крепон - Арт в синьо

80.00лв. без ДДС: 80.00лв.

Спално бельо от крепон в сини и бежови цветове Стилен и Артистичен Спален комплект от Крепон е в десен с различни сини и бежови тонове, разнесени като следи от четка на художник на бял фон. Спалното бельо е в  цветове, които  създават усещане за спокойствие и топлота във  Вашата спалня.   Спален комплект   е изработен от плат крепон 100% памук. Предимството е,..

Спален комплект от крепон - Букет от рози

80.00лв. без ДДС: 80.00лв.

Спално бельо от крепон - Букет от  рози Нежен Спален комплект от Крепон, изпъстрен като градина от  красиви ароматни рози - в цвят пепелно розово с нежнилиста.  Изображението на цветята е толкова истинско, сякаш  усещаш  уханието на розата. Спалният комплект от крепон ще придаде слънчево настроение във  Вашата спалня. Спалният комплект е изработен от плат крепо..

Спален комплект от крепон - Бял

80.00лв. без ДДС: 80.00лв.

Спално бельо от крепон - Бял  Спалният комплект е изработен от плат крепон 100% памук. Предимството е, че не се мачка и няма нужда да се глади!   Спалните комплекти от Калогера са изработени от висококачествена материя, която ще Ви гарантира спокойствие и уют в спалнята. За приста:Чаршаф 150 х 220 см - 1 бр.Плик 150 х 215 см - 1 бр.Калъфки 50 х 70 см - 2 бр. За спалня ..

Спален комплект от крепон - Магнолия

80.00лв. без ДДС: 80.00лв.

Спално бельо от крепон в сиво с магнолии Стилен  Спален комплект от Крепон е в десен в сив цвят изпъстлев с цветовете на магнобия в постелно жълто.  Спалното бельо е в  цветове, които  създават усещане за спокойствие и топлота във  Вашата спалня. Спален комплект   е изработен от плат крепон 100% памук. Предимството е, че не се мачка и няма нужда да се глад..

Спален комплект от крепон - сиви и жълти цветя

80.00лв. без ДДС: 80.00лв.

Спално бельо от крепон с жълти и сиви цветя Слънчев  Спален комплект от Крепон – сполучлива комбинация между  жълти  нюанси на лимона и спокойствието, което излъчва сивото. Нежни сиви и  жълти цветя - понесли се в ритъма на танца върху бял фон Спалният комплект от крепон ще придаде слънчево настроение във  Вашата спалня. Спален комплект с десен с жълти и сиви цветя..

Спален комплект от крепон - Цветя с изящни орнаменти

80.00лв. без ДДС: 80.00лв.

Спално бельо от крепон - Цветя с изящни орнаменти Нежен Спален комплект от Крепон, изпъстрен като градина от  красиви цветя и изящни орнаменти в райе в пастелни сиви и розови тонове. Спалният комплект от крепон ще придаде слънчево настроение във  Вашата спалня. Спалният комплект е изработен от плат крепон 100% памук. Предимството е, че не се мачка и няма нужда да се глади! Ча..

Спален комплект от крепон в сиво на квадрати

80.00лв. без ДДС: 80.00лв.

Спално бельо от крепон в сиво на квадрати Стилен Спален комплект от Крепон в сив цвят на квадрати. Спалният комплект от крепон ще придаде стил и уют във  Вашата спалня. Спалният комплект е изработен от плат крепон 100% памук. Предимството е, че не се мачка и няма нужда да се глади! Чаршафа е в същия десен като плика и калъфките! Спалните комплекти от Калогера са изработени от вис..

Показва 1 до 9 от 10 (2 страници)