Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Спални Комплекти от Крепон

Сравнение на продукт (0)

Спален комплект от крепон - Арт в зелено

90.00лв. без ДДС: 90.00лв.

Спално бельо от крепон в зелени и екрю цветове Стилен и Артистичен Спален комплект от Крепон е в десен с различни зелени и екрю тонове, разнесени като следи от четка на художник върху бял фон. Спалното бельо е в  цветове, които  създават усещане за спокойствие и топлота във  Вашата спалня.   Спален комплект   е изработен от плат крепон 100% памук. Предимството..

Спален комплект от крепон - Арт в синьо

90.00лв. без ДДС: 90.00лв.

Спално бельо от крепон в сини и бежови цветове Стилен и Артистичен Спален комплект от Крепон е в десен с различни сини и бежови тонове, разнесени като следи от четка на художник на бял фон. Спалното бельо е в  цветове, които  създават усещане за спокойствие и топлота във  Вашата спалня.   Спален комплект   е изработен от плат крепон 100% памук. Предимството е,..

Спален комплект от крепон -  Ухание на рози

73.00лв. без ДДС: 73.00лв.

Спално бельо от крепон - Ухание на рози Нежен Спален комплект от Крепон, изпъстрен като градина от  красиви ароматни рози - в цвят пепелно розово с нежнилиста.  Изображението на цветята е толкова истинско, сякаш  усещаш  уханието на розата. Спалният комплект от крепон ще придаде слънчево настроение във  Вашата спалня.   Спалният комплект е изработен от плат кр..

Спален комплект от крепон в сиво и бежово - Листа

90.00лв. без ДДС: 90.00лв.

Спално бельо от крепон в сиво и бежово - листа Стилен Спален комплект от Крепон в пастелни сиви и бежови цветове с листа. Спалното бельо е в  цветове, които  създават усещане за спокойствие и топлота във  Вашата спалня.   Спален комплект   е изработен от плат крепон 100% памук. Предимството е, че не се мачка и няма нужда да се глади! Чаршафа е в..

Спален комплект от крепон в сиво и бежово - Мандали

73.00лв. без ДДС: 73.00лв.

Спално бельо от крепон в сиво и бежово - Мандали Стилен Спален комплект от Крепон в пастелни сиви, бежови цветове, светло сини и оранж цветове. Мандалата е енергийна рисунка, медитация и  хармония която променя нас и света около нас - символизират живота, който никога няма да свърши. Спалното бельо е в  цветове, които  създават усещане за спокойствие, ..

Спален комплект от крепон в стил Рококо

90.00лв. без ДДС: 90.00лв.

Спално бельо от крепон в бежово и кафяво с орнаменти стил Рококо Изящество в орнаментите, лекота и грация това е спалното бельо от крепон Рококо. Стилът Рококо се  характеризира се с грациозност, лекота, изящество и кокетност. Спалният комплект е изработен в  нежно бежово и кафяво с красиви с орнаменти придаващи му аристократична визия и величествено излъчване. Завладяващ чар, причудлив..

Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)