Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Чаршафи, Калъфки, Обиколници

Сравнение на продукт (0)

Детски Чаршаф - Зелен

7.50лв. без ДДС: 7.50лв.

Детски чаршаф за кошара - зелен  Чаршафа е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на п..

Детски Чаршаф - Праскова

7.50лв. без ДДС: 7.50лв.

Детски чаршаф в праскова едноцветен цвят, изработен от 100% памук хасе. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката...

Детски Чаршаф - Светла Лила

7.50лв. без ДДС: 7.50лв.

Детски чаршаф за кошара - лилав Чаршафа е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчка..

Детски Чаршаф - Светло Екрю

7.50лв. без ДДС: 7.50лв.

Детски чаршаф за кошара - Светло Екрю Чаршафа е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на п..

Детски Чаршаф - Светло жълто

7.50лв. без ДДС: 7.50лв.

Детски чаршаф за кошара - Светло Жълто Чаршафа е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на ..

Детски Чаршаф  от бархет - Еднорози в розово

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Детски чаршаф за кошара от бархет- Еднорози в розово Чаршафа е изработен от  Бархет - плат, съставен от 100% памук. Бархетът е плат с фина и мека на допир материя, със свиваемост до 5% и същевременно с голяма здравина. Спалното бельо изработено от бархет е изключително меко и подходящо за студените зимни вечери.  Чаршафът се изработва в размер 110х160см. Поръчките се из..

Детски Чаршаф  от бархет - Сини облачета и кученца

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Детски чаршаф за кошара от бархет- Сини облачета и кученца Чаршафа е изработен от  Бархет - плат, съставен от 100% памук. Бархетът е плат с фина и мека на допир материя, със свиваемост до 5% и същевременно с голяма здравина. Спалното бельо изработено от бархет е изключително меко и подходящо за студените зимни вечери.  Чаршафът се изработва в размер 110х160см. Поръчките..

Детски Чаршаф - Розови Мечета

7.50лв. без ДДС: 7.50лв.

Детски чаршаф за кошара - Розови Мечета Чаршафа е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на..

Детски Чаршаф - Сини Мечета

7.50лв. без ДДС: 7.50лв.

Детски чаршаф за кошара - Сини  Мечета Чаршафа е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаванет..

Показва 1 до 9 от 23 (3 страници)

Бебешки чаршафи, калъфки и обиколници

В онлайн магазина на Калогера може да откриете самостоятелно предлагани чаршафи и калъфки за Вашето бебе.

Чаршафите и калъфките са изработени от  Ранфорс  - едноцветни в нежни тонове  и с бебешки  разноцветни десени.

Обиколник за кошара, изработен от десен по избор от Ранфорс и пълнеж силиконова вата, прешити на ромбове.

Разнообразие от едноцветни и детски десени от Ранфорс за изработка на калъфки, чаршафи и обиколници за кошара

Чаршаф, калъфка или обиколник за кошара с десени с любими детски герои, принцеси, животни, коли и планети ще зарадват вашето дете. 

Чаршафи, калъфки и обиколници за кошара от Производител