Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Чаршафи, Калъфки, Пликове за кошара

Сравнение на продукт (0)

Детски Чаршаф за кошара - Зелен

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Детски чаршаф за кошара - зелен  Чаршафа е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на п..

Детски Чаршаф за кошара - Праскова

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Детски чаршаф в праскова едноцветен цвят, изработен от 100% памук хасе. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката...

Детски Чаршаф за кошара - Светла Лила

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Детски чаршаф за кошара - лилав Чаршафа е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчка..

Детски Чаршаф за кошара - Светло Екрю

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Детски чаршаф за кошара - Светло Екрю Чаршафа е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на п..

Детски Чаршаф за кошара - Светло жълто

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Детски чаршаф за кошара - Светло Жълто Чаршафа е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на ..

Детски Чаршаф за кошара - Розови Мечета

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Детски чаршаф за кошара - Розови Мечета Чаршафа е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на..

Детски Чаршаф за кошара - Сини Мечета

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Детски чаршаф за кошара - Сини  Мечета Чаршафа е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаванет..

Калъфка за възглавница - Динозаври

6.50лв. без ДДС: 6.50лв.

Калъфка за възглавница с  Динозаври Калъфка за възглавница с десен Динозаври - любими животни  на малки и пораснали деца!  Шарена памучна калъфка за възглавница с красив дизайн. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване. Ако искате да освежите или промените дизайна на вашата спалня сменете калъфките..

Бебешки Плик за завивка  - Бухалчета

19.00лв. без ДДС: 19.00лв.

Плик за завивка за кошара в детски десен Бухалчета Плик за завивка с десен  от бял фин памук, изпъстрен със сиви цветчета и  щампи  на Бухалчета на клонки в зелено! Подходящ е за интериора на всяка детска стая, както за момичета така и за момчета! Пликът е изработен  от 100%  фин памук     - Ранфор..

Показва 1 до 9 от 26 (3 страници)

Бебешки чаршафи, калъфки и пликове за кошара

В онлайн магазина на Калогера може да откриете самостоятелно предлагани чаршафи и калъфки за Вашето бебе.

Чаршафите, калъфките  и пликовете са изработени от  Ранфорс  - едноцветни в нежни тонове  и с бебешки  разноцветни десени.

Обиколник за кошара, изработен от десен по избор от Ранфорс и пълнеж силиконова вата, прешити на ромбове.

Разнообразие от едноцветни и детски десени от Ранфорс за изработка на калъфки, чаршафи и пликове за кошара

Чаршаф, калъфка или плик за кошара  с десени с любими детски герои, принцеси, животни, коли и планети ще зарадват вашето дете. 

Чаршафи, калъфки и пликове за кошара от Производител