Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Чаршафи, Калъфки, Обиколници

Бебешки чаршафи, калъфки и обиколници

В онлайн магазина на Калогера може да откриете самостоятелно предлагани чаршафи и калъфки за Вашето бебе.

Чаршафите и калъфките са изработени от  Ранфорс  - едноцветни в нежни тонове  и с бебешки  разноцветни десени.

Обиколник за кошара, изработен от десен по избор от Ранфорс и пълнеж силиконова вата, прешити на ромбове.

Разнообразие от едноцветни и детски десени от Ранфорс за изработка на калъфки, чаршафи и обиколници за кошара

Чаршаф, калъфка или обиколник за кошара с десени с любими детски герои, принцеси, животни, коли и планети ще зарадват вашето дете. 

Чаршафи, калъфки и обиколници за кошара от Производител

Сравнение на продукт (0)

Детски Чаршаф - Зелен

7.50лв. без ДДС: 7.50лв.

Детски чаршаф за кошара - зелен  Чаршафа е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на п..

Детски Чаршаф - Праскова

7.50лв. без ДДС: 7.50лв.

Детски чаршаф в праскова едноцветен цвят, изработен от 100% памук хасе. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката...

Детски Чаршаф - Светла Лила

7.50лв. без ДДС: 7.50лв.

Детски чаршаф за кошара - лилав Чаршафа е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчка..

Детски Чаршаф - Светло Екрю

7.50лв. без ДДС: 7.50лв.

Детски чаршаф за кошара - Светло Екрю Чаршафа е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на п..

Детски Чаршаф - Светло жълто

7.50лв. без ДДС: 7.50лв.

Детски чаршаф за кошара - Светло Жълто Чаршафа е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на ..

Детски Чаршаф - Розови Мечета

7.50лв. без ДДС: 7.50лв.

Детски чаршаф за кошара - Розови Мечета Чаршафа е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на..

Детски Чаршаф - Сини Мечета

7.50лв. без ДДС: 7.50лв.

Детски чаршаф за кошара - Сини  Мечета Чаршафа е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаванет..

Калъфка Бухалчета

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка с Бухалчета   Калъфката е изработена от бял фин памук, изпъстрен със сиви цветчета и  щампи  на Бухалчета на клонки в зелено! Калъфката за възглавница е  в стандартен размер. Изработена е  от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. Поръчките се изпращат с куриер ..

Калъфка Еднорог

4.50лв. без ДДС: 4.50лв.

Калъфка за възглавница Еднорог Калъфка за възглавница в стандартен размер. Изработени от 100% памук ранфорс, който носи мекота и комфортен сън. Поддържа се при 40 градуса пране без избелване.  Предлага се в размер 50/70см. Поръчките се изпращат с куриер по желание на клиента - ЕКОНТ, стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката.  Калъфка от производите..

Показва 1 до 9 от 23 (3 страници)