Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Чаршафи, Калъфки, Пликове за кошара

Сравнение на продукт (0)

Детски Чаршаф за кошара - Розов на бели точки

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Детски чаршаф за кошара - розов на бели точки Чаршафа е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаван..

Детски Чаршаф за кошара - Светло син на бели точки

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Детски чаршаф за кошара - Светло син на бели точки Чаршафа е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при полу..

Детски Чаршаф за кошара - Сив на бели точки

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Детски чаршаф за кошара - сив на бели точки Чаршафа е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаванет..

Детски Чаршаф за кошара - Зелен

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Детски чаршаф за кошара - зелен  Чаршафа е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на п..

Детски Чаршаф за кошара - Праскова

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Детски чаршаф в праскова едноцветен цвят, изработен от 100% памук хасе. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчката...

Детски Чаршаф за кошара - Розов на бели звездички

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Детски чаршаф за кошара - розов на бели звездички Чаршафа е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получ..

Детски Чаршаф за кошара - Светла Лила

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Детски чаршаф за кошара - лилав Чаршафа е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на поръчка..

Детски Чаршаф за кошара - Светло Екрю

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Детски чаршаф за кошара - Светло Екрю Чаршафа е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на п..

Детски Чаршаф за кошара - Светло жълто

10.00лв. без ДДС: 10.00лв.

Детски чаршаф за кошара - Светло Жълто Чаршафа е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. размер 100х150см Поръчките се изпращат с куриерска фирма - ЕКОНТ, СПИДИ. Стойността на транспорта се заплаща от клиента при получаването на ..

Показва 1 до 9 от 31 (4 страници)

Бебешки чаршафи, калъфки и пликове за кошара

В онлайн магазина на Калогера може да откриете самостоятелно предлагани чаршафи и калъфки за Вашето бебе.

Чаршафите, калъфките  и пликовете са изработени от  Ранфорс  - едноцветни в нежни тонове  и с бебешки  разноцветни десени.

Обиколник за кошара, изработен от десен по избор от Ранфорс и пълнеж силиконова вата, прешити на ромбове.

Разнообразие от едноцветни и детски десени от Ранфорс за изработка на калъфки, чаршафи и пликове за кошара

Чаршаф, калъфка или плик за кошара  с десени с любими детски герои, принцеси, животни, коли и планети ще зарадват вашето дете. 

Чаршафи, калъфки и пликове за кошара от Производител