Информация: 0888 62 84 97; 0888 30 55 56

Чаршафи с ластик

Сравнение на продукт (0)

Чаршаф с ластик - Пепел от рози

15.80лв. без ДДС: 15.80лв.

  Памучен чаршаф с ластик в цвят пепел от рози Чаршафът е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Изработен е с ластик, като обхваща целият матрак със страничните части. Лесно се поставя и сваля. Не се свлича и размества. Стои изпънат върху матрака благодарение на придържащите го ластици в долната част. Чаршафът се  в посочените размери, както и може да бъде изр..

Чаршаф с ластик - тъмно зелен

15.80лв. без ДДС: 15.80лв.

  Памучен чаршаф с ластик в цвят тъмно зелен Чаршафът е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Изработен е с ластик, като обхваща целият матрак със страничните части. Лесно се поставя и сваля. Не се свлича и размества. Стои изпънат върху матрака благодарение на придържащите го ластици в долната част. Чаршафът се  в посочените размери, както и може да бъде израб..

Чаршаф с ластик - Цвят Капучино

15.80лв. без ДДС: 15.80лв.

  Памучен чаршаф с ластик в цвят капучино Чаршафът е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Изработен е с ластик, като обхваща целият матрак със страничните части. Лесно се поставя и сваля. Не се свлича и размества. Стои изпънат върху матрака благодарение на придържащите го ластици в долната част. Чаршафът се  в посочените размери, както и може да бъде изработе..

Чаршаф с ластик - Цвят Охра

15.80лв. без ДДС: 15.80лв.

  Памучен чаршаф с ластик в цвят охра Чаршафът е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Изработен е с ластик, като обхваща целият матрак със страничните части. Лесно се поставя и сваля. Не се свлича и размества. Стои изпънат върху матрака благодарение на придържащите го ластици в долната част. Чаршафът се  в посочените размери, както и може да бъде изработен по..

Чаршаф с ластик - Цвят Черен

15.80лв. без ДДС: 15.80лв.

  Памучен чаршаф с ластик в цвят черен Чаршафът е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Изработен е с ластик, като обхваща целият матрак със страничните части. Лесно се поставя и сваля. Не се свлича и размества. Стои изпънат върху матрака благодарение на придържащите го ластици в долната част. Чаршафът се  в посочените размери, както и може да бъде изработен п..

Чаршаф с Ластик - Бял

15.80лв. без ДДС: 15.80лв.

  Памучен чаршаф с ластик в цвят Бял Чаршафът е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Изработен е с ластик, като обхваща целият матрак със страничните части. Лесно се поставя и сваля. Не се свлича и размества. Стои изпънат върху матрака благодарение на придържащите го ластици в долната част. Чаршафът се  в посочените размери, както и може да бъде изработен по ..

Чаршаф с ластик - Екрю

15.80лв. без ДДС: 15.80лв.

  Памучен чаршафс ластик в цвят Екрю Чаршафът е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Изработен е с ластик, като обхваща целият матрак със страничните части. Лесно се поставя и сваля. Не се свлича и размества. Стои изпънат върху матрака благодарение на придържащите го ластици в долната част. Чаршафът се  в посочените размери, както и може да бъде изработен по ..

Чаршаф с ластик - Кафяв

15.80лв. без ДДС: 15.80лв.

   Памучен чаршаф  с ластик в цвят Кафяв Чаршафът е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Изработен е с ластик, като обхваща целият матрак със страничните части. Лесно се поставя и сваля. Не се свлича и размества. Стои изпънат върху матрака благодарение на придържащите го ластици в долната част. Чаршафът се  в посочените размери, както и може да бъде изработен..

Чаршаф с ластик - Розов

15.80лв. без ДДС: 15.80лв.

Памучен чаршаф  с ластик в цвят Розов Чаршафът е изработен от Ранфорс - плат, съставен от 100% памук. Изработен е с ластик, като обхваща целият матрак със страничните части. Лесно се поставя и сваля. Не се свлича и размества. Стои изпънат върху матрака благодарение на придържащите го ластици в долната част. Чаршафът се  в посочените размери, както и може да бъде изработен по ..

Показва 1 до 9 от 29 (4 страници)

Едноцветни чаршафи  от Ранфорс  с ластик

Ранфорс  е вид плат, съставен от 100% памук. Разликата между Ранфорс и стандартните видове хасета е в структурата на нишката, която се отличава със здравина, мекота и малка свиваемост при пране. Изработените от Ранфорс спални комплекти са  висок клас на добра цена. 

Голямо разнообразие на цветове и размери  на едноцветни  чаршафи с ластик от Ранфорс от производител.

 Едноцветните чаршафи с ластик от Ранфорс са подходящи за  обзавеждане на хотели.

В онлайн магазина на Калогера  можете да откриете богат избор  от едноцветни чаршафи  с ластик от Ранфорс в  различни размери. Чаршафите  могат да бъдат изработени  от нас и по  поръчка с  Ваши размери.

Едноцветни чаршафи  с ластик от Ранфорс от Производител